Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов говори след поражението от

...
Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов говори след поражението от
Коментари Харесай

Николай Стоянов: Всеки трябва да погледне проблемите в себе си

Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов приказва след провалянето от първенеца Балкан с 60:81 в среща от 11-ия кръг на НБЛ. Националът бе най-резултатен за своя тим със 17 точки при 5/7 пукотевица от игра и 7/9 от наказателната линия.
 Балкан взе дербито със Спартак, напълно домашен победи в 11-ия кръг на НБЛ Балкан взе дербито със Спартак, напълно домашен победи в 11-ия кръг на НБЛ
“Няма какъв да е удовлетворен след загуба с 20 точки, изключително с такава игра. Имаше някакви частици от мача, в които показахме това, което приличаше на това, което искахме да покажем от самото начало. Няма по какъв начин да стане по този начин. Основното е всеки да огледа проблемите в себе си, да излезе от моментното си положение, да направи старания за себе си и за тима, с цел да можем да се върнем към това, което показвахме при започване на сезона. Единственото, което виждам сега, е всеки просто да огледа себе си. Това е разковничето съгласно мен. Много скоро имаме мач, всеки да събере главата си за един-два дни, да излезем на подготовка, да кажем това, което имаме да си споделяме, да излезем да се сборим и да се върнем на победния път. Контузиите в допълнение натежават, само че проблеми сме имали и преди. Трябва да компенсираме неналичието на Станимир и Симеон и когато се завърнат, нещата единствено да се усъвършенстват ”, сподели Стоянов.

Снимка: Балкан

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР