Италианската красавица Дилета Леота от години работи като репортер на

...
Италианската красавица Дилета Леота от години работи като репортер на
Коментари Харесай

Тук си само заради гърдите ти!: Спортна журналистка се оплака от тормоз

Италианската хубавица Дилета Леота от години работи като кореспондент на терен на футболни мачове и е считана за една от най-сексапилните водещи. 

Пред екрана и в обществените мрежи животът ѝ наподобява като приказка, само че се оказва, че не е по този начин. Дилета е била жертва на тормоз още при започване на кариерата си. 



" Най-гадното беше като ми споделяха: " Държат те на екран единствено поради гърдите ти ". Каза ми го сътрудник от Скай Спортс. Тогава бяха на 20 години и доста ме заболя от тези думи. Прибрах се у дома и доста плаках ", споделя красивата русокоска. 

Този тормоз обаче се оказва и тласък за нея:

" Превърнах се в лъв. Завърших право, с цел да не могат да ми приказват по този начин! "
 
В момента Дилета продължава да бъде водеща в Италия и да е част от най-големите спортни събития. Тя има над 9 млн. почитатели, а в персоналния си живот откри покой.

Нейната половинка е някогашният вратар на Ливърпул и сегашен на Нюкасъл Лорис Кариус. Двамата имат щерка. 

Кариус евентуално ще напусне клуба си, с цел да бъде по-близо до фамилията си. Звездата на вратаря изгря в Ливърпул, където той игра от 2016 до 2018. Кариус е апетитен за огромния провинен за загубата на мърсисайдци от Реал Мадрид на финала на Шампионската лига през 2018 година Оттогава кариерата му потегли надолу.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР