Кремъл заяви днес, че колкото по-скоро Украйна приеме исканията на

...
Кремъл заяви днес, че колкото по-скоро Украйна приеме исканията на
Коментари Харесай

Песков: Колкото по-скоро Украйна приеме исканията ни, толкова по-скоро може да приключи конфликтът

Кремъл съобщи през днешния ден, че колкото по-скоро Украйна одобри настояванията на Русия, толкоз по-скоро може да завърши спорът, съобщи Ройтерс.

Москва ще реализира задачите си " по един или различен метод " и за Киев ще е по-добре да одобри нейната позиция и да седне на масата за договаряния, сподели Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин.

Русия твърди, че желае да " денацифицира " Украйна и да отбрани рускоговорящото население в източната част на страната. Киев и Западът отхвърлят тези изказвания и ги дефинират като неоснователен предлог за завладяване на територия в колониален жанр.

" Колкото по-скоро украинският режим покаже готовността си да одобри съветските претенции, които ще бъдат реализирани по един или различен метод, толкоз по-скоро всичко ще завърши и украинците ще могат да стартират възобновяване си след тази покруса, която режимът в Киев стартира ", сподели пред кореспонденти Песков.

Украинският президент Володимир Зеленски изготви проект за мир в 10 точки, който стартира с изтеглянето на съветските войски от окупираните елементи на Украйна.
Русия сподели, че е отворена за договаряния, само че не е дала детайлности за позицията си или какви са настояванията ѝ от Киев, с цел да завърши враждебните дейности.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР