Лошото момче на българското кино Мариан Вълев няма почти нищо

...
Лошото момче на българското кино Мариан Вълев няма почти нищо
Коментари Харесай

Той чукна 55, но чарът му още привлича дамите като магнит

Лошото момче на българското кино Мариан Вълев няма съвсем нищо общо с облиците, които играе на екран. Там е недодялан, безпардонен. Такъв го гледаме като шефа на търновската полиция Явор Тороманов в хитовия сериал " Есента на дявола “. Макар по компетентност да е куклен актьор, няма спор, че трагичните функции издават исполински гений, написа Галерия.

Куката признава, че е много любвеобилен, а на сбирката му от хубавици може да завиди и Лео Ди Каприо. Тази година Мариан чукна 55, само че момчешкият му сексапил още притегля дамите като магнит. Жените в живота му не са една и две. Сред най-известните му гаджета са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава, хубавицата от столичния елит Александра Тюркмен. Но под венчилото минава единствено със съгражданката си от Варна – София Николова. От любовта им се ражда единственият му правоприемник – сина Мариан Вълев – младши. Когато Вълев и София се срещат, тя е елементарна продавачка, а той – звезда от " Граница “.

От няколко години Куката обаче се е кротнал и е в обятията на някогашната гимнастичка Цвети Стоянова. Тя е с 26 години по-млада от него. Мариан въздишал по красивата спортистка цели 4 години, преди да я завоюва. Цвети била впечатлена от магнетизма и интелекта му, от сензитивната му душа и галантните маниери. Прочутият актьор е бясно влюбен, глези половинката си с дарове, прави й сандвичи. Когато имат време, пътуват из красивите кътчета на родината или в чужбина.

Двамата били много разнообразни, само че идеално се допълвали. Мариан, който е почитател на татусите, даже увековечил името на обичаната си върху тялото си. Миналата година той даде на Цвети една от основните функции във кино лентата " Чалга “. В една от сцените Стоянова скача от покрива на десетия етаж. Болезнен миг, тъй като има връзка с действителния живот. През 2016 година поради тежка меланхолия тя се хвърля от шестия етаж на панелката, в която живее. Но очевидно Бог пази красивото момиче, опитът за самоубийство е несполучлив.

Перипетиите в персоналния й живот въодушевили Куката да напише сюжета на кино лентата " Лошо момиче “. Вълев издирил телефона на Цвети, предлага й основна роля. Тя отхвърля, само че продължава да си приказват, и последователно се сближават, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР