Краят на Промяната“ е съвсем близо, колкото и да не

...
Краят на Промяната“ е съвсем близо, колкото и да не
Коментари Харесай

ПРОГНОЗА: Максимум 30-40 депутати за ПП. Краят на ,,Промяната“ е съвсем близо

Краят на „ Промяната “ е напълно близо, колкото и да не им се има вяра на някои „ анализатори “ и „ специалисти “. Може би след изборите през октомври или най-късно до нова година пристигналите като войска скакалци и опоскали като тях страната за половин година, си отиват. Ще изчезнат като Национална движение „Симеон Втори" преди време. Които след изборите през 2001 година си опразниха офиса и се скатаха. А на локалния избор се стопиха като ланшния сняг.

Приликите сред „ царската партия “ и „ смяната “ са доста. Ето някои от тях. И Кирил Петков както Симеон Сакскобурготски се срещна с депутатите си след изборите през ноември м.г. „ Промяната “ завоюва предварителния избор не като партия, а с „ патерици “ като ВОЛТ. Същото като при „ царя “. Хората от двете обединения бяха легендирани като „ млади, умни, красиви, преуспели българи от чужбина “. Оказа се, че филмът не шведски, а руски. „ Преуспелите “ българи се юрнаха да цицат страната и да преуспяват в персонално качество от ден на ден и повече. След излизането им от властта някои от тях се оказаха крупни банкери, притежатели на първокласни хотели и парцели, едри предприемачи. 90% от „ преуспелите българи в чужбина “ се оказаха с родители номенклатура на Българска комунистическа партия, Държавна сигурност, ГРУ. При кировците същата работа.

Сякаш някой грижовен разум подрежда и сортира все такива екземпляри, особено селектирани, с цел да бъдат поставяни на високи държавни постове. И като че ли други читави хора в тази страна, с изключение на свързани с Българска комунистическа партия и Държавна сигурност, няма.

Вижте и в този момент. Най-верните трубадури на „ смяната “-журналисти, анализатори, „ специалисти “ и елементарни слагачи са все ченгета, доносници и кадрови офицери от Държавна сигурност.

И тези хора ми изясняват какви „ евроатлантици “ са и борци против комунизма. В съюз с Българска социалистическа партия.

Та ПП-то ще бъде „ неродена мома “. Първите признаци за краят на „ смяната “ се виждат към този момент и с невъоръжено око. Още като Има Такъв Народ разгласи, че се отдръпва от обединението, се видя суматохата в Киро и сие. Първо бръщолевеше за някакво държавно управление на малцинството, след това за Рашков, най-после се мина през пазаруване на депутати, опит да се пробута още „ от същото “ с Асен Василев и най-после хвърлиха кърпата. В изявление за един от официозите на „ смяната “ Петков към този момент приказва за „ неточности “…Опааа..Нали бяхте най-хубавите, „ А тима “ и така нататък, почтени и неподкупни, антикорупционери?

Единствените им причини, както и предходната година, са Борисов, Борисов и Борисов. Някой би трябвало да им каже на тези наглеци, че да се повтаряш в една война с умел съперник, е смъртно рисково. И най-важното. Служебното държавно управление към този момент стартира да вади кирливите ризи на тези лъжци и измамници. Хаосът с пътищата, далаверите с газа, милионите от оръжието за Украйна, нито патрон, нито гвоздей, цялостната съсипия на страната под тяхно управление. И това ще се ускорява занапред до изборите. Те го знаят и доста ги е боязън. Медийният ореол на „ единствения герой против корупцията “, с 22 парцели и 12 тоалетни, Бойко Рашков взе бързо да помръква, откакто наследникът му Демерджиев стартира да разтваря завесата за безобразията на Дамаджаната в Министерство на вътрешните работи. Ще има и още. Румен Радев е отмъстителен. И Киретата ще го усетят крепко на гърба си. Това е разликата сред тези избори и вота през ноември. Голяма разлика. Машините също няма да работят за „ смяната “.

Анализатори плануват най-много 35-40 депутата за КироКокорчовците. И никакво болшинство от „ 121 души “ няма да има. И власт няма да има. Не виждам дуетът Петков-Василев като съпротива. По-скоро ще чуем по какъв начин не са били разбрани от народа, макар, че единствено те можели да му решат проблемите и България да стане номер 1 в света. Нооо..обидени си потеглят. Гответе се за подобен сценариий. Не, че ще ни липсват. Остава въпросът ще избягат ли с награбеното за шест месеца ръководство или не? Защо ми се коства, че това ще бъдат първите политици съдени за държавна измяна. И американското посолство няма да им помогне.

Стефан Ташев, breaking.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР