Красотата ще спаси света! Но едва ли и 49-ия парламент!

...
Красотата ще спаси света! Но едва ли и 49-ия парламент!
Коментари Харесай

Новият парламент: Сервитьорка с диплома 4,28 ще конкурира хостеса

Красотата ще избави света! Но надали и 49-ия парламент! Нова звезда изгрява на хоризонта и това е Звезделина Каравелова. Дамата влезе от листата на „ Възраждане “ от Бургас. Дотук нищо неприятно.

Отдавна обаче Каравелова стана обект на иронични намеци. Бившата депутатка от „ Възраждане “ Елена Гунчева разкри каква е по специалност Звезделина. Секси дамата е сервитьорка с богат опит, тапия 4,28 и многочислени участия в състезания за хубост в региона, написа в. „ Галерия “.

Бърз взор демонстрира, че Звезделина попада измежду отличничките на надпреварите „ Мис Свети Влас “ и „ Мис Созопол “ през 2016 година За нейно злощастие и двата пъти попада измежду подгласничките на победителките, само че не става първа.

Над 1000 души гледат Звезди по бански в Летния спектакъл на Созопол, като водещ на състезанието е Искрен Пецов, а в журито блестят няколко известни всемирски персони.

После тя блества в клип на бургаска певица, която прави кавър на шлагера „ Деспасито “. Във видеото Звезделина размята голи бедра по морския бряг.

Явно, улисана в състезания, новата депутатка няма време за учене, тъй че приключва междинното си обучение чак на 21 години. От дипломата й проличава, че има тройка по български език, само че пък е отличничка по изобразяване. Явно по-малко ще написа закони, а повече ще приказва за изкуство.

Според злите езици Звезделина приключва несебърското учебно заведение, известно с това, че приема всевъзможни видове от региона, които не могат да вземат тапия за приблизително на друго място.

Бившият стопански консултант на президента президента Радев, Илия Христозов, също бе предизвикан от Каравелова и написа: „ Законите могат да се коват единствено на добра наковалня… “

След годините на сервитьорство дамата се хвърля самоуверено в политиката, като координатор на партия „ Възраждане “ в Несебър.

Реклама

Как се е озовала в партията, никой не знае. 

През 2021 година свети на протест на антиваксъри в Бургас.

Звезделина държи дълъг монолог за здравната система и имунизациите. Каравелова самоуверено се разгласи против препаратите срещу коронавирус 19.

Нападките не пречат на хубавицата да се озъби: „ Благодаря на всички комплексирани, продажни, свръхамбициозни, само че за сметка на това безпределно несполучливи „ персони “, които от през вчерашния ден в презрян опит да си избият комплексите, давейки се в личната си завист, се пробват да ме нападат и злепоставят, разпространявайки в обществените мрежи остарели мои фотоси от разнообразни състезания, всеки от които извоюван с приз. Аз не се срамя от външния си тип и хубостта си – в противен случай. Смятах да предизвикам същите да разгласяват свои фотоси по бански, само че единствено при мисълта за гледката, получих рефлукс “, написа Звезделина.

„ Тук единствено ще вметна повърхностно, че преди 30 години краката на Наоми Кембъл бяха застраховани за 100 000 $, аз не съм Кембъл, само че съм със международните ограничения, а даже бременна в шести месец наподобявам прелестно (колкото и нескромно да звучи). За мой шанс зад приятната ми осанка се крият разсъдък, самоуверено сърце и непреклонен дух, които демонстрирам и не отстъпвам, когато и където би трябвало “.

Всъщност Звезди беше бременна предходната акция, само че към този момент е родила и ще може да се отдаде на депутатството с цялостна мощ.

Дамата от „ Възраждане “ ще прави сериозна конкуренция на хубавица номер 1 на ГЕРБ – Слвена Точева. Варненката още веднъж би всички в партията по преференции. Бившата хостеса е известна с връзки с рискови мъже и с цялостното си безмълвие в Народното събрание. Славена нито се изрича от трибуната, нито дава изявленията.

Но „ Възраждане “ нямат конкуренция и на друго равнище. В парламентарната група на Костадин Костадинов към този момент има цяла фамилна секта.

Трима български патриоти са и братовчеди. Николай Дренчев, Димо Дренчев и Димчо Димчев влизат надлежно от София, Перник и Кюстендил. Естествено, силата им идва от Николай, който е учредителен секретар на партията и дясна ръка на Костадинов. Бившият боен водач се прочу в тв изявление, в което съжали, че Путин не е прегазил за няколко дни Украйна.

Фамилията обаче остава без госпожа Красимира Цекова, брачната половинка на фамилния лидер Николай Дренчев. Досега тя обикаляше най-различни листи на „ Възраждане “, само че очевидно е отстъпила място на братовчедите и този път не взе участие в изборите.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР