Красивите стъклени спирки на градския транспорт често са обект на

...
Красивите стъклени спирки на градския транспорт често са обект на
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Град мой - разруха пълна! СНИМКА

Красивите стъклени спирки на градския превоз постоянно са обект на грозни хулигански прояви. Изписани с графити, налепени с разгласи или напряко изпотрошени са доста от оборудванията, построени за удобството на жителите.

Поредният случая показа пловдивчанка, която тъжно установи: " Град мой - съсипия цялостна ". Тя споделя и фрагменти, на които се вижда положението на една от спирките - тази на бул. " Менделеев ", която е против хотел SPS. От фрагментите се вижда, че една от стъклените стени е бутната на земята, като цялото стъкло е потрошено. Липсват и останалите стъклени загради. Като от спирката е останал единствено тавана и металната конструция.

Жената прибавя, че липсва и електронно табло, на което се изписва информацията за идващите рейсове.

" Град мой - съсипия цялостна! От година няма електронно табло. От седмица към този момент няма нито едно стъкло. Подала съм сигнал, само че...  Т`ва е ", написа Виолета Димитрова. Като прибавя, че е подала сигнал до виновните органи още на 24 февруари.

Ситуацията възмущава локалните, които показват недоволството си от хулиганите, които трошат всеобщо спирките. Други жители установяват, че виновността за сходни случки носи и обществото. Вижте някои от позициите на пловдивчани:

" Никой не ни е отговорен! Всичко се троши - спирки, пейки, детски площадки и така нататък Няма смогване с мизериите... Нямам думи ", счита Йоана Ангелова.

" Така е на всички места! Пълна безнаказаност и безхаберие! Хулигани! ", счита Ваня Хайтова.

Не липсват и отзиви, че вредите би трябвало бързо да се поправят. " Всеки път когато има вреда, незабавно освен това. Преди да се разреже я баба, я дете или животинче ", разяснява Мира Николова.

Припомняме, че 475 са спирките на публичния превоз в града. Като те са отдадени на концесия. Щетите, нанесени от хулиганите, са в размер на хиляди левове. А единствено доникъде на 2022 година бяха регистрирани цели 224 обработени сигнала за изпочупени спирки.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР