Красивата италианка Алесия Бонари, която работи като медицинска сестра в

...
Красивата италианка Алесия Бонари, която работи като медицинска сестра в
Коментари Харесай

Вдъхновяващо: италианската медсестра, в която светът се влюби

Красивата италианка Алесия Бонари, която работи като здравна сестра в болница в Милано, употребява Инстаграм профила си, с цел да покаже на целия свят в какво може да се трансформира битката с ковид. Тя сподели какви провали са нанесли на изящното й лице маските, които носи, до момента в който се грижи за пациентите си.

„ Психически съм изтощена, тъй като защитните ни средства са неприятни “, споделя в своя пост Алесия и споделя, че защитният костюм освен я кара да се изпотява непрестанно, само че и откакто го облече, не може с часове нито да пие вода, нито да отиде до тоалетна. Освен това не липсва и страха, че маската й няма да бъде задоволително изолираща, че може по нехайство да допре лицето си с мръсни ръкавици или че очилата й няма да защитят изцяло очите й.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Alessia Bonari (@alessiabonari_) на Сеп 27, 2019 в 11:33 PDT

Младото момиче, което имад 80 хиляди почитатели в обществената мрежа, признава, че е изплашена, откакто броят и на заболелите, и на умрелите продължава да се усилва. „ Това, което апелирам всички, които четат този пост, е не да се фрустрират от това какви старания поставяме ние, а да бъдат самоотвержени, да си останат вкъщи и да защитят тези, които са най-податливи “, написа още Бонари в поста си.

„ Уморена съм психически, както и моите сътрудници, които от седмици са в същото положение, само че това няма да ни попречи да си вършим работата, както постоянно сме я правили. Ще продължа да се грижа за пациентите си, тъй като се гордея с работата си и я обичам. “ Въпреки страховете си всички медицински чиновници не престават да работят по над 10 часа на промяна, а Италия продължава да бъде най-силно засегнатата страна от ковид и към момента е под цялостна карантина.

 
Какво чакаме от медицинските сестри през днешния ден, когато не ги подкрепихме през вчерашния ден?

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР