Красива морска сватба вдигна една от любимите двойки на зрителите

...
Красива морска сватба вдигна една от любимите двойки на зрителите
Коментари Харесай

Една от най-любимите двойки в Един за друг вдигна грандиозна сватба

 Красива морска женитба подвигна една от обичаните двойки на феновете на " Един за различен ". Става въпрос за Тина и Миро, които единствено преди седмица подвигнаха моминско и ергенско празненство. Двамата към този момент са семейство, а младоженката благодари на всички забъркани в чудното празненство на морето. 

" Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по доста от това, което пожелахте на нас. Благодарим на всички наши посетители, че споделиха този по този начин трогателен за нас ден, че бяха толкоз щури, усмихнати и постоянно на дансинга!

Радваме се, че имахме опцията да бъдем измежду всички вас! Благодарим и ужасно доста на нашите СТРАХОТНИ кумове и ПРЕКРАСНИ родители за цялата поддръжка и схващане. Мамииии без твоята непрестанна помощ несъмнено към този момент щяхме да сме полудели. Благодарим ти! “, написа Тина в обществените мрежи.

Влюбените от четири години живеят във Англия и след надпреварата още веднъж са там. Въпреки нежната си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е непозната, а пристрастеността им е да пътуват. След годежа в две дейности и предложение за брак в Париж, в този момент те най-накрая официализираха връзката си, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР