Красимир Каракачанов е най-успешният военен министър в последните 30 години.

...
Красимир Каракачанов е най-успешният военен министър в последните 30 години.
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки и Велизар Енчев си спретнаха лют скандал

" Красимир Каракачанов е най-успешният боен министър в последните 30 години. Това ще ви го каже всеки военнослужещ. За първи път при него стартира възобновяване и се подвигнаха заплатите на военните. Това е огромно министерство и в него има доста хора. Вероятно и в други министерства има хора, които работят за непознати разузнавания, по тази причина има прокуратура ". Това съобщи евродепутатът и лидер на листите на Вътрешна македонска революционна организация в Бургас и Благоевград Ангел Джамбазки в предаването „ Лице в лице “ по БТВ, представен от Novini.bg.

„ Това, че ни шпионират, не е изненада за нас. Важното е, че тези хора са открити, хванати и ще получат своите присъди. Задачите им са били да шпионират модернизацията на армията ни. Тази група негодници постоянно са се опитвали да държат България подвластна от друга страна “, акцентира той.

Оказа се, че другият посетител в предаването Велизар Енчев е бил наказан за клюка от Ангел Джамбазки, за което претендентът на ВМРO сподели документи. Той го прикани да уреди финансовото си обвързване, с цел да не се постанова да се замесва съдия-изпълнител. Джамбазки разгласи, че средствата ще бъдат дарени на детско-юношеска спортна школа.

Така стартира лютият скандал сред двамата политици, който изчерпа съвсем цялото ефирно време. Водещата се оказа безсилна да приключи словесната дрънканица. Тя не съумя да зададе другите си въпроси към гостите и по този начин предаването бе провалено.

В края на предаването бе повдигната и тематиката за районен съд Македония. По думите на Джамбазки, Вътрешна македонска революционна организация са били единствените, които са съумели да защитят националния интерес на България в Македония.

За край бе наранена тематиката за Истанбулската спогодба и гей браковете. Двамата кандидат-депутати си размениха обвинявания, че в Брюксел поддържат това, а в България не.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР