Красавицата Инес Петрова от Берковица регистрира върхово постижение – в

...
Красавицата Инес Петрова от Берковица регистрира върхово постижение – в
Коментари Харесай

Наша миска превзе конкурси за красота в чужбина

Красавицата Инес Петрова от Берковица записва върхово достижение – сега взе участие в шести интернационален конкурс за хубост, оповестява Флагман.бг.

Това е рекорден триумф, с който не може да се похвали друга госпожица. Сега Инес се бори да стане Мис Туризъм Планета, който се организира в Атина под патронажа на министерството на туризма на Гърция.

Финалът на състезанието е на 9 септември, а до тогава предстоят няколко тествания. Момичетата, които се борят за купата, организират усилени подготовки и подготовка за блестящото събитие. В програмата им са включени и огромни туристически обиколки, а с цел да доближи до успеха, Петрова би трябвало да се качи и на планината Олимп.

Преди две години Инес извоюва второто място на международния конкурс “Фотомодел на Вселената 2018 ”. България се класира в челната тройка на конкуренцията в конкуренцията с модели от над 50 страни. Тя сграбчи призовото място в Турция, откакто постави старания в четири кръга – народен костюм, бански, коктейлни рокли и публични тоалети.

Друг любопитен конкурс, на който взе участие, е “Мис Седем континента ”. Отново е в Турция, като в границите на 10 дни преборва участнички от 25 страни. Инес се завръща победоносно със специфичната премия “Мис Диско кралица на света 2016 ”, като огромният й коз този път е осъществяването на песента “Хубава си, моя горо ”, написа “България през днешния ден ”.

Петрова държи и различен забавен връх – тя е гордата притежателка на най-вече корони и трофеи от участия в български и интернационалните състезания. Берковчанката може да се похвали, че е Мис Северозападна България 2015, а същата година взе участие в “Мис Интерконтинентал България ”. Обявявана е и за най-красива топмоделка. Признава, че няма желание да стопира с състезанията и до момента в който се усеща във форма, ще продължава да се бори за успехите за България.

Инес разкрива, че в никакъв случай не е спазвала диети, само че поддържа ограниченията си със спорт. Голямата й фантазия е да работи като психоложка, тъй като желае да оказва помощ на хората да намерят себе си, в случай че са се изгубили някъде по пътя. Миската обича да чете книги, свързани със смисъла на живота и с културата на другите нации по света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР