Красавицата Анджелина Джоли има невероятни гени! Майка й е много

...
Красавицата Анджелина Джоли има невероятни гени! Майка й е много
Коментари Харесай

Рядката красота на мама на Анджелина Джоли

Красавицата Анджелина Джоли има невероятни гени! Майка й е доста по-красива от известната щерка!

Джоли е мечтана от доста мъже и се счита за блян на женската хубост. Оказва се, че тя не е най-красивата жена в фамилията си, майка й беше същинска идеална хубавица. Зашеметяващата, фина хубост, за жалост, не й донесе благополучие. Съдбата на майката Анджелина е доста сложна.

Може би такава сложна орис като нейната не би била мечтана даже от най-лошия човек. Всяка от фотографиите ще потвърди невероятните прилики сред майка и щерка, също така може да се спори коя от тях е по-интересна. Анджелина очевидно губи от майка си в непринуденост, изтънченост, великолепие. В лицето на майка си има нещо френско, изтънчено. Лицето й като че ли моли за екран или филм.

Майката на Джоли се споделяше Маршелин Вивиен Бертран и тя също беше актриса.

Тя се ожени за татко на Джоли и му роди наследник Джаст и щерка Анджелина. По случай брачна половинка си тя напусна кариерата си и стартира да отглежда деца и семейство. За страдание двойката не стана щастлива, скоро Марчелин разбра, че е направила неточност, свързвайки ориста със брачна половинка си. Той й изневерявал, държал се е неуместно, само че не й давал бракоразвод. Маршелин непрекъснато получаваше закани.

И ето тя с Анджелина:

С Анджелина и Джеймс:

И на тази фотография те са с Анджелина на същата възраст:

Какво го тласна да изневерява на такава необикновено красива жена, не е ясно.

След известно време те се развеждат и Маршелин се среща с различен човек. Тя не се омъжи за него, само че двамата живееха дружно повече от 10 години. в края на 90-те Маршелин открива раков израстък. Лечението не даде резултат и последните дни от живота си някогашната актриса живееше настрана от хората.

Когато умря, тя беше единствено на 56 години. Онкологията е бичът на дамите от семейство Бертран.

След гибелта на майка си Анджелин назова в чест на нея новородената си щерка Вивиен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР