Кралицата направи шокираща поява в шоуто на дизайнера Ричард Куин

...
Кралицата направи шокираща поява в шоуто на дизайнера Ричард Куин
Коментари Харесай

Кралицата с изненадващо посещение на Седмицата на модата в Лондон

Кралицата направи шокираща поява в шоуто на дизайнера Ричард Куин в последния ден на Лондонската седмица на модата. Това беше първото фешън шоу на Нейно Величество и - за разлика от множеството дебютанти - тя седеше не до какъв да е, а до Анна Уинтур, американската основна редакторка на Vogue, постоянно наричана кралицата на стилния свят.

Куин отдаде дължимото на Кралицата с сбирка, цялостна с дълги палта, копринени шалове и ярки флорални претекстове, които той назовава "моят прочит на Балморал ".
Носейки костюм на Анджела Кели в ярко синьо, кралицата разговаряше с Анна и се радваше на жизнерадостните модели, до момента в който минаваха около нея.

Ансамблите на изложбата бяха гравирани шапки от фолио с флорални претекстове, двуцветни кукленски рокли и якета за мотокрос. Много от тях са със сблъскващи се флорални претекстове от главата до петите, даже покривайки лицата на моделите.

След шоуто кралицата съобщи, че е било "голямо наслаждение " за нея да участва на шоуто и награди Куин с премията Кралица Елизабет II за английски дизайн, отдавайки респект на новаторския дизайнер като един от най-ярките фешън гении в Обединеното кралство.

На подиума, Кралицата направи послание към публиката, като съобщи: „ За мен е огромно наслаждение да участвам на Лондонската седмица на модата “.

"Като респект към промишлеността и като завещание за всички, които са съдействали за английската мода, бих желала да показва тази премия за нови, млади гении. Бих желал да благодаря на английския фешън съвет за избора на първия победител - Ричард Куин. "

Куин е релативно нов участник на седмицата на модата, който притегли вниманието със своя автентичен жанр. След като приключва стилната стратегия Централ Сен Мартинс през 2016 година, той подхваща ексцентричната стъпка да открие ателие за щампи в Пекъм, покрай склада за скелета на татко си. Той се ангажира да направи щампите налични за студенти и други начинаещи дизайнери - необичайност в лондонския безценен фешън свят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР