Кралицата на Йордания - Рания, съвсем скоро ще навлезе в

...
Кралицата на Йордания - Рания, съвсем скоро ще навлезе в
Коментари Харесай

Кралица Рания става на 50 г., сияе с изящество и красота

Кралицата на Йордания - Рания, напълно скоро ще навлезе в ново десетилетие от живота си. В последния ден на месеца тя ще навърши тъкмо 50 години, а по този мотив дворецът пусна нова портретна фотография на брачната половинка на крал Абдула II, написа dir.bg. На фрагмента естествената ѝ хубост е подчертана от елегантна бяла рокля с дълги ръкави на марката " Ashi Studio ", чиято предница е декорирана с бродерии и голям брой копчета, спускащи се в права линия от деколтето чак до края на полата с дължина до земята.

A post shared by (@europeroyals.daily) on Aug 27, 2020 at 6:50am PDT

" За мен е голяма чест, че Нейно Величество Рания избра да носи мой тоалет, основан да излъчва мощ. Пожелавам ѝ прелестен рожден ден ", сподели в публично изказване дизайнерът Мохамед Аши.

Много хора евентуално допускат, че кралицата ще означи своя празник по величествен метод, само че това едва ли ще стане тъкмо по този начин. В свое изявление пред сп. " Hellо ", провело се предходната година, тя искрено съобщи, че в никакъв случай не е харесвала огромните и шумни празненства.

" Сигурно е мъчно за поверие, само че последното нещо, което желая, е да съм център на внимание. Когато бях дребна, рождените ми дни се падаха през лятната почивка от учебно заведение, когато всичките ми другари бяха отпътували със фамилиите си на отмора някъде. Рядко се случваше да имам празненства, само че в този момент всичко е друго. Днес моят празник е късмет да събера децата си още веднъж на едно място и да ги видя дружно. Признавам обаче, че всяка година се заинтригувам от възходящия брой свещи на тортата ми (смее се), допускам, че просто ще ми е нужен по-голяма десерт ", показа тя по това време.

Рания е родена в йорданско семейство от палестински генезис на 31 август 1970 година в Кувейт. Средното си обучение приключва в родината си, а през 1991 година получава бакалавърска степен по специалността " Организация на производството " в Американския университет в Кайро, Египет.

Омъжва се за Абдула II, който през днешния ден е крал, само че тогава към момента е престолонаследник, на 10 юни 1993 година Двамата се срещат и срещат на вечеря по-рано през същата година. Два месеца след запознанството си те към този момент са сгодени и не след дълго подписват брак. Интересен факт е, че след сватбата Рания не става автоматизирано кралица, тя получава тази купа със специфичен декрет на брачна половинка си през 22 март 1999 година Пет години по-късно крал Абдула я афишира за почетен полковник на йорданската войска.

Двамата имат общо четири деца - принц Хюсеин (26 г.), принцеса Иман (23 г.), принцеса Салма (19 г.) и принц Хашим (15 г.).

Рания Ал-Абдула е една от най-забележителните първи дами в арабския свят, трансформирала се в знак на Йордания. Тя е бранител на правата на дамите и децата, който намерено подлага на критика по този начин наречените " убийства поради достойнството " - традиции, в които мъжете убиват своите родственици дами, упрекнати в невярност или загуба на своята непорочност, преди да са сключили брак.

Кралицата има напълно всемирски занимания, измежду които попадат водните ски, бягането и колоезденето. Известна е със своите желания към модата и постоянно показва положителната си фигура, облечена с елегантни облекла. Неведнъж е украсявала кориците на разнообразни списания.

Благодарение на татко си, тя е от дълго време е част от висшето общество - кара изумруден " Corvette ", облича се в облекла на Дона Каран и Ив Сен Лоран, по време на ваканциите върви в Англия, посещава всемирски събития. Считана е за една от най-добре облечените дами в международен мащаб. Неслучайно през 2005 година Рания е оповестена за третата най-красива жена в света и заема 81-во място в класацията на сп. " Forbes " за 100-те най-влиятелни дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР