Козметичната индустрия бълва нови и нови синтетични продукти за поддържане

...
Козметичната индустрия бълва нови и нови синтетични продукти за поддържане
Коментари Харесай

Не си харчете парите за тези козметични продукти, няма смисъл

Козметичната промишленост бълва нови и нови синтетични артикули за поддържане на женската хубост. И по този начин щандовете в магазините се натрупат с козметика, а изборът какво да си купим става все по-труден и по-труден. Но належащо ли е всичко това поради обстоятелството, че множеството артикули са изцяло непотребни и неефективни?

Вижте препоръките на последователите на тази концепция за каква козметика не си заслужава да харчим парите си.

1. Серум за възобновяване на цъфналите краища - нито един лосион или шампоан нямат способността да възстановят изцяло към този момент нацъфтялата коса. Най-доброто решение в тази ситуация е ножицата.

2. Антицелулитен крем - дамите, които са употребявали единствено крем против целулита, могат да потвърдят, че от него няма различен резултат, с изключение на омекотяване на кожата. Добрият резултат идва след изчистване на тялото от токсините, местен масаж, пиянство на повече течности и диета на плодове и зеленчуци без сол.

3. Тоник за лице - съвсем всички дами първо почистват кожата на лицето си и по-късно нанасят тоник, който отстранява остатъците. Истината е, че най-новите артикули за разчистване отстраняват замърсяванията без диря, ето за какво тоник не е нужен. В множеството случаи той единствено би изсушил кожата, тъй че умерено може да го заместите с розова вода.

4. Душ гел - в общия случай това знамение на козметичната промишленост в действителност не е толкоз потребно за кожата, защото съдържа диетаноламин, лаурил сулфат и парабени. По-добре използвайте естествен сапун със зехтин или етерични масла.
 Направете това и ще накарате всеки мъж да се влюби във вас Направете това и ще накарате всеки мъж да се влюби във вас
В ново изследване откриватели от университета в Тел Авив откриха, че излагането на ултравиолетова радиация от слънчева светлина зас...

5. Кремове за ръце, лакти, колена и крайници - това, че за другите елементи на тялото би трябвало да използваме напълно разнообразни кремове, ненапълно е мит. Може умерено да употребявате натурално растително масло за цялото тяло.

6. Скраб за тяло - за какво да си купуваме нещо, което може да си създадем от естествени артикули. Смесете вътрешността на някакъв плод с малко зехтин, сол или сода и ексфолиантът е подготвена. Можете да употребявате въображението си и всички съставки, които имате в кухнята.

7. Балсам за устни - рекламите настояват, че устните ни остават красиви, единствено в случай че постоянно използваме еликсир. Но някои артикули съдържат алкохол, който изсушава кожата, което значи, че вие ​​постоянно ще употребявате еликсир и по този начин кръгът се затваря. Вместо това пробвайте зехтин или кокосово масло. Медът също омекотява устните съвършено.

8. Шампоан срещу пърхот - когато спрете да го ползвате или преминете на различен артикул, по скалпа ви още веднъж се появява пърхот, което значи, че казусът не е решен, а единствено " замаскиран ". Затова пробвайте да се храните здравословно, пийте повече течности и правете масаж на главата с потребни натурални масла. Пърхотът е и знак, че имате липса на витамини и минерали в тялото.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР