КОЗИРОГ: Аз използвамПредстои интересна година за Козирога. В началото на

...
КОЗИРОГ: Аз използвамПредстои интересна година за Козирога. В началото на
Коментари Харесай

Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия КОЗИРОГ

КОЗИРОГ: Аз употребявам

Предстои забавна година за Козирога. В началото на 2022-ра Венера – планетата на парите и взаимоотношенията, потегля обратно във вашия знак, а в края ѝ още веднъж се връща, единствено че директна. Същият модел следва вашият настойник Сатурн, който транзитира в дома на полезностите, парите, гениите и самоуважението. Сякаш годината първоначално е развалена, а в края към този момент е поправена.

Сатурн – Господарят на кармата и разбирането, се намира в дома ви на полезностите още от началото на пандемичните локдауни. През 2022-ра той продължава да ви наставлява и да ви подтиква да търсите връзка сред своята ценностна система и метода, по който изкарвате прехраната си. Вашият лозунг въпреки всичко е: " Аз употребявам ", а през идната година можете най-сетне да приложите и оползотворите гениите си, част от които до момента стояха скрити. Върнете се въображаемо обратно към интервала 1991–1993, когато Сатурн за последно ви свърза с гениите ви и ви сподели по какъв начин можете да ги превърнете в пари. Ако обичате работата си, Сатурн може да ви изпрати обстановки, които ще ви притиснат да станете по-ефикасни и ефикасни в ръководството на финансите. А в случай че желаете да промените попрището, това е най-подходящата година да си съберете мозъка, да си наложите дисциплинираност, да разработите обстоен проект и да се гмурнете в нещо ново. Помнете формулата на 2022 година: Талант + Самоуважение = Пари.



Квадратурата на Сатурн и Уран поражда напрежение сред домовете на любовта и на парите. Нищо чудно да пожелаете да промените сегашната си работа с по-творческо занимание, само че едва ли ще посмеете да рискувате финансовата си сигурност. Възможно е да се сблъскате с непредвидени разноски около развъждането на децата или да си имате работа с ухажор, който ви кара да се чувствате несигурни, изключително в интервала септември – октомври.

Северният възел и затъмненията минават във вашия дом на любовта и щастието. Това е чудесна вест, която ще сгрее сърцето ви. Може би в живота ви ще се появи нов любовник/хоби и това събитие ще ви извърши с наслада. Нищо чудно да се прояви като бременност или нови способи за другарство с децата. Годината е изключително удобна да се захванете с нов спорт или физическа интензивност. Северният възел е комшия на положителната карма и през 2022-ра ще се отвори опция да осребрите положителните си каузи от последните 19 години. Очакват ви невероятни креативен планове, които ще накарат детето у вас да излезе нескрито и да се заиграе. Козирог се счита за най-сериозния и зрял знак в зодиака, само че тази година от вас се желае да бъдете игриви и спонтанни като децата.

В същото време Южният възел е в дома на общността и приятелите. Вероятно ще се наложи да прекарвате по-малко време с тях и повече да се концентрирайте върху децата, любовниците, заниманието и творчеството си. Възможно е да настъпят промени в връзките ви с ваши другари и сподвижници, даже разлъка с част от тях.

От януари до май и от октомври до декември Юпитер, планетата на опциите и сполуката, транзитира във вашия дом на бизнеса, връзката, работата в мрежа, договорите, писането и търговията.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР