Кози се заселиха в един от жилищните блокове на скъпарския

...
Кози се заселиха в един от жилищните блокове на скъпарския
Коментари Харесай

Кози заживяха в лъскав комплекс в Пловдив

Кози се заселиха в един от жилищните блокове на скъпарския комплекс Оазис в Пловдив. В един от входовете на кооперацията двете селскостопански животни умерено си вървят по етажите, влизат и излизат от постройката, и спят пред входните порти – безусловно на изтривалките. Пловдивчанин, живеещ в комплекс Оазис, е снимал козите из стълбището на постройката, както и пред самия комплекс.

Животинчетата са хванати да припкат към спрелите коли пред комплекса. По думите на пловдивчани, козлетата от дни са видяни да се разхождат в квартала, предава trafficnews.bg.



Преди няколко дни животните били видяни и в двора на Математическата гимназия.

Шефът на Общинския инспекторат Борислав Димов съобщи, че незабавно ще изпрати инспектори, които да създадат инспекция и да глобяват притежателя им. Наскоро там е бил санкциониран възрастен мъж, който имал стадо кози, като е допустимо животните да са негови. Според наредбите на Община Пловдив селскостопански животни могат да се отглеждат по специфичен ред в двата квартала " Прослав " и " Коматево ".

Според пловдивчани това е една типична панорама за Пловдив, изключително пред огромните мастодонти. Напоследък свине могат да се видят към Първо районно в Кючука и към ПУ „ Паисий Хилендарски”. Коне пък се разхождат в регион „ Източен”, а в „ Столипиново” от скоро се следи и популация на овце. Последните даже се отглеждат под терасите на блоковете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР