Кой знае защо изразът лошо момче е обвит в някакъв

...
Кой знае защо изразът лошо момче е обвит в някакъв
Коментари Харесай

Лошото момче

Кой знае за какво изразът „ неприятно момче ” е обгърнат в някакъв сантиментален ореол. Противно на здравия разсъдък в него рядко влагаме отрицателна оценка, а по-скоро почит и удивление. Подобно на холивудското кино, по този начин и в нашата реалност, „ bad bоy ” е основният и постоянно позитивен персонаж.

Дали е отговорна кино промишлеността, дали аргументите са някъде надълбоко в женската ни душeвност, само че множеството от нас се прехласват по неприятните момчета. Разбира се, омекването на колената в наличието на някой нахален вид, може да бъде обяснено с цялостен ред „ логичен причини ” от вида: „ С него в никакъв случай не е скучно ” или „ Тези културни мъже са толкоз безлични и досадни ”.

В този случай обаче прословутата женска логичност води в задънена улица. Безспорно настойчивата агресивност на въпросният юноша те кара да се чувстваш мечтана и женствена както в никакъв случай до момента, а в леглото той е толкоз буен, че единствено споменът за предходната нощ кара тялото ти да потръпва. На всичкото от горната страна с него и дума не може да става за битовизъм, тъй като е кадърен за нула време да провежда някое вълнуващо прекарване, а от самото начало те забавлява със забележителното си възприятие за комизъм.

Та това е всичко, за което мечтае една жена... и въпреки всичко не съвем. Лошото момче в никакъв случай няма да ти предложи взаимно общуване, още по-малко пък брак, тъй като това не подхожда на имиджа му. Може да не ти звънне цяла седмица, тъй като е изникнало нещо по-интересно и даже няма му мине през мозъка, че ти страдаш. Или просто не помни за ангажимента ви. А твоето мусене по този мотив напълно не разсънва съвестта му, а желанието час по-скоро да се избави от тези мъчителни връзки, тъй като непотребните драми го натоварват. В края на краищата за неприятното момче любовта е единствено развлечение и когато нещата се усложнят, той напуща сцената. А през това време ти към този момент си затънала с двата крайници в тресавището на възприятията и се чудиш по какъв начин да се измъкнеш сама от там.

Затова дамите, които са привлечени като с магнит от неприятните момчета припомнят на пеперуди, които хипнотично летят към мамещия ги пламък. Някои от тях го вършат неведнъж, до момента в който изгорят изцяло. Други с опърлени крила премислят житейските си полезности и към този момент търсят някой не толкоз трогателен, само че откровено угрижен за тях мъж. Дори им е мъчно да си обяснят, къде им е бил акъла. Това обаче напълно не значи, че след време не може да настъпи нов рецидив и някое неприятно момче още веднъж да обърка живота им. По всичко наподобява, че едната прекаленост ги кара да търсят другата, като периодично повтаряне на леден и топъл душ. Може би по този метод не губят чувствителността си към живота.

Разбира се, не всяка жена се впечатлява от арогантните видове. Безспорно, и разделянето на положителни и неприятни мъже е напълно условно. В живота на всяка една от нас, сигурно има най-малко един случай, когато някой почтен на тип мъж, се е оказал цялостен лукавец. Макар и редки, въпреки всичко не можем да пренебрегваме и случаите, в които някоя любяща жена е съумяла да превъзпита своето неприятно момче.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР