Кой точно е Тодор Попов? Измислен кмет, дето е на

...
Кой точно е Тодор Попов? Измислен кмет, дето е на
Коментари Харесай

Иван Папазов пред Narod.bg: Кой е Тодор Попов? Кмет с 2000 лв. заплата, адвокати на БАБХ ме рекетират за 300 бона, държавата ми дължи 5,3 млн.

„ Кой тъкмо е Тодор Попов? Измислен кмет, дето е на власт 16 години със заплата 2000 лв. на месец, който няма нищо на негово име. Аз не съм му дясна ръка, не желая да имам нищо общо с тия паразити “. Това бяха първите думи на предприемача от Пазарджик Иван Папазов, един от огромните месопроизводители в района, потърсил редакцията на Narod.bg с право на отговор след наша обява, че щял да играе за кмет като сложено лице на фена на колумбийски екстри Тодор Попов.

„ Доста неточно сте показали обстановката – кметът с 2 бона заплата е разказан като „ милионер “, а аз като „ дебитор “. Истината е много друга – Тодор Попов няма нито един парцел на негово име, въпреки че се приказва за 4 къщи и апартамент в София. Аз, обаче, имам парцели, купени с мои пари, имам къща в Бояна, да вземем за пример. Работя и си изкарвам прехраната. Нека кметът Тодор Попов потвърди някакви приходи, дано заявява парцели, тогава да съпоставяме “, прикани досегашният покровител на ФК „ Хебър 1918 “.

„ Вашият източник комфортно е дал документ за обвързване към ЧСИ, само че отново комфортно е пропуснал, че страната, в лицето на Областна дирекция по сигурност на храните (ОДБХ) ми дължи 5 370 000 лв., откакто я осъдих за избити без никаква причина 13 000 животи от моята свинеферма край с. Априлци.

Именно със заповед на ОДБХ-Пазарджик бяха убити 13 000 животни, благосъстоятелност на „ Свиком “ АД и Едноличен търговец „ Томи – Веселка Папазова “, компанията на моята брачна половинка. Причината беше открити 6 свине с африканска чума, които ние по този начин и не видяхме. Лабораторията е на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ), споделиха, че има заболели животни, явно би трябвало да им имаме вяра.

Дойдоха с една записка, сложиха 2 патрулки, затвориха всичко, дезинфекцираха, избиха 13 000 животни и ги закопаха до свинекомплекса! Всичко това поради 6 свине. Затова съм безапелационен, че това е ОПГ – в Министерството на земеделието работят единствено некадърници и рекетьори “, ядосва се предприемачът.

„ Естествено, заведохме каузи и ги осъдихме, като съгласно решението на съда страната би трябвало да ни заплати обезщетение в размер на 5 370 000 лв. поради рекетьорите в ОДБХ. Само че простотията не свършва дотук – към момента не мога да си получа парите, тъй като юристите на дирекцията ме накараха да подпиша запис на заповед, че им дължа 300 000 лв. възнаграждения?!

Реклама

Чували ли сте подобен парадокс – юристите на противниковата страна да рекетират за хонорар? А подписах, тъй като ме заплашиха, че няма да провиснал сумата, която страната ми дължи – въпросните 5,3 млн.

Сега съм в следната обстановка – в случай че не платя 300 бона на юристите на ОДБХ, няма да си получа компенсацията от 5 370 000 лв. “, не скри Иван Папазов.

По думите му зад цялата нечистотия стои адвокатската адвокатска фирма на И.С. (името се пази в редакцията на Narod.bg и ще бъде оповестено в продължение по тематиката, б.ред.), който изпратил подписаната запис на заповед на мейла на… жена си.

„ Доста забавно ще е за спецслужбите, в случай че желаят да нищят корупцията по върха, е по какъв начин юристите на ОДБХ настояха да подпиша документа за 300 бона хонорар в края на делото, когато видяха, че ще изгубят. Това са паразити “, прям е Папазов.

Все отново юристът, който имал подписан контракт за правна отбрана с БАБХ, е получил шут в задника – пълномощното му е отнето и към този момент не може да съставлява организацията в съда.

ОЧАКВАЙТЕ продължение по тематиката за схемите на Тодор Попов и рекета над бизнеса в Пазарджик единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР