Кой каза, че всички неща около нас могат да бъдат

...
Кой каза, че всички неща около нас могат да бъдат
Коментари Харесай

„След 14 години“: днес изглежда като момиче, което се е родило на 66-годишна майка

Кой сподели, че всички неща към нас могат да бъдат разумно обяснени? Темата за късните деца изрично удостоверява тази концепция.

Днес желаеме да поговорим за жена, която роди на 66 години. 

Адриана през цялата бременност единствено чуваше, че няма да успее. Убедена беше да се отърве отплода, тъй че вредата от импровизиран аборт или раждането на нездравословно бебе беше огромна. Но тя настойчиво потегли към задачата си.

Още от първия миг, когато разбра за бременността, този въпрос не беше обсъждан за нея по никакъв метод. Бебето трябваше да се роди и той се роди.

Момиче се роди. Отначало тя не разбираше какво не е наред с нея, за какво всички съседи се грижеха толкоз доста за нея и даже непознати се обърнаха да я видят.

Що се отнася до децата от двора, първоначално те мислеха, че Адриана е баба на бебето. Но когато към този момент започнаха да осъзнават, че самата Иляск е родила приятелката им, те започнаха по някакъв метод да се пазят от връзката с нея.

Но всичко това беше краткотрайно. В последна сметка децата са такива … Те се подиграваха малко, подиграваха се на възрастта на бебето и тогава се срамиха от това. Това е една от положителните аргументи доста дами на възраст да не желаят да раждат.

Но Адриана съумя да потвърди на всички, че любовта ще избави света! Вярвала в себе си, в своите върби и бебето си, когато той към момента бил в корема.

Как се чувствате за късна бременност? Как * смятате ли, че това е целесъобразно и е мястото да бъдете?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР