Кой беше г-н Петков, лаконично запита шефът на Националната следствена

...
Кой беше г-н Петков, лаконично запита шефът на Националната следствена
Коментари Харесай

Разследват договорите за газови доставки на кабинета Петков

" Кой беше господин Петков ", сбито запита шефът на Националната следствена работа (НСлС) Борис Сарафов на брифинг в Белоградчик, след въпрос за следствие против някогашния министър председател Кирил Петков по отношение на газовите доставки. След гледище на медиите за детайлности, той изясни, че се проверява дали има осъществени закононарушения, повишени цени и ненужни медиатори в доставките.

" Ако има закононарушение, което излишно натоварва обществото с високи цени на енергоносителите, това няма да остане неусетно и несанкционирано от нас ", увери Сарафов.

Запитан дали се проверява Петков или кабинета му, той посочи: " Прокуратурата и следствието проверяват единствено физически лица. Нито кабинет, нито стая, нито каквото и да било. Разследват се единствено физически лица, кои ще бъдат - в случай че има физически лица, които ще понесат наказателна отговорност, ще разберете при идната ни среща. "

Запитан за проблема със строителството на Автомагистрала " Хемус ", той уточни, че не е осведомен с това наказателно произвеждане, тъй като то се организира от ГДБОП, а не от Национална следствена служба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР