Корупция и разврат – това са двете основи занимания на

...
Корупция и разврат – това са двете основи занимания на
Коментари Харесай

Работници до Narod.bg: Разврат и корупция в НКЖИ, къде е министърът?

Корупция и разврат – това са двете основи занимания на управлението на държавното сдружение Национална компания „ Железопътна инфраструктура ”.

Сигнал до Narod.bg осветли брутални обстоятелства от протичащото се в най-голямото държавно дружество и единствен шеф на железопътната инфраструктура в България.

Ето какво пишат нашите читатели, разкритията би трябвало да послужат на вицепремиера и транспортен министър Христо Алексиев да предприеме цялостен одит в сдружението, което устояваме всички ние с налозите си:

Към Вас се обръщат чиновници, работещи в Директива за птиците НКЖИ, с цел да споделим извънредно притеснителни неща, които уронват престижа на предприятието и демотивират съзнателните чиновници.

От близо една година обстановката в държавното дружество може да се оприличи с две думи – разврат и корупция.

След като управлението бе поето от Златин Крумов, той в къс период съумя да сътвори един развратно-корупционен кръг от правилни на него по корупционна и любовна линия хора. Фаворитката за сърцето на Крумов се споделя Десислава Андреева, тя коли и беси на третия и четвъртия етаж на компанията. От нея треперят всички – и чиновници, и шефове.

Реклама
 Мария Генова
Заместник общоприет шеф на компанията е Мария Генова – тя пък е в интимни връзки с гуруто на корупцията Иван Бакалски – началник на най-големите строителни обекти, които са с европейско финансиране, по направлението Пловдив -Бургас.

Вакханалията, обаче, продължава – Мария Генова е дълготраен заместител на Бакалски и като такава категорично прокарва неговите ползи. Нейният спор с Гергана Алексова, острие на Българска социалистическа партия, докара до уволнението на социалистката.
 Иван Бакалски
Бакалски е помислил и за дъщеря си – Мирослава е назначена от Златин Крумов за шеф на основна дирекция, която дава отговор за всички търгове с европейски средства, които са над 1 милиарда лв. към сегашния миг.

Вече има смешка в НКЖИ, че ще предложат на министъра на превоза да преименува Директива за птиците НКЖИ на „ Крумов и Бакалски ” ООД.

Очаквайте продължение на безобразията единствено в НКЖИ единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР