Коронавирусът нанася тежък удар и на порнофилмите. Професионалната асоциация на

...
Коронавирусът нанася тежък удар и на порнофилмите. Професионалната асоциация на
Коментари Харесай

Вирусът удари порноиндустрията

Коронавирусът нанася тежък удар и на порнофилмите. Професионалната асоциация на американската порноиндустрия Free Speech Coalition предложи да бъдат спрени фотосите на филми за възрастни най-малко за две седмици.

С това има заплаха да бъдат закрити доста студиа в Съединени американски щати и Канада, оповестява BuzzFeed.

От асоциацията поучават неотложно да бъде спряно производството на нови порнофилми до 31 март, а актьорите и актрисите никога да не се снимат с сътрудници, с които нямат общо общуване.

Тази вметка обаче оставя дребна малка врата за продуцентите. В лентите евентуално ще могат да употребяват съпрузи като артисти или такива, които живеят на фамилни начала.

С новите ограничения коронавирусът ще остави без работа над 2000 звезди от лентите за възрастни. Представители на промишлеността съществено възроптаха против тези рекомендации, заявявайки, че ще понесат големи финансови загуби. “Това е невероятно! Налага се да избираме сред здравната рецесия и финансовата ”, разяснява един от създателите на компанията Luster Production, прочут с псевдонима Fivestar.

Тези дни режисьорката на филми за възрастни Векс Ашли пък прикани хората да вземат образец от порноактьорите, с цел да запазят здравето си. Тя изяснява, че представителите на тази специалност непрестанно имат взаимоотношение с непознати телесни течности и по тази причина доста прецизно се грижат за своята хигиена. Чистотата и профилактиката при тях е на доста по-високо равнище, в сравнение с при останалите хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР