Коронацията на крал Чарз Трети мина, всички са щастливи, а

...
Коронацията на крал Чарз Трети мина, всички са щастливи, а
Коментари Харесай

Огромен скандал в навечерието на коронацията: Чарлз и Камила се скарали, заради Хари

Коронацията на крал Чарз Трети мина, всички са щастливи, а феновете на монархията се любуваха на дефиле от лъскави тоалети и музикални осъществявания. Сега обаче се оказва, че е имало проблеми.

И един от тях е бил обвързван с Хари... Говори се, че Чарлз и Камила са имали пререкания, поради поканата към по-малкия наследник на английския монарх. За това оповестява Radar Online, базирайки се на личен източник.

Твърди се, че брачната половинка на Чарлз е почнала абсурда, поради наличието на Хари на церемонията. Според нея, измяната на Хари и Меган не би трябвало да бъде толерирано, споделя източник, непосредствен до двора.
 
                           

Той също по този начин твърди, че Чарлз III на собствен ред е нервиран от неуважителното отношение на Камила, която непрестанно подлагала на критика решенията му.
 
                             

В спорната мемоарна книга " Резервен ", издадена на 10 януари, принц Хари упрекна Камила, че е предоставила на таблоидите информация за него и брачната половинка му Меган Маркъл.

А в изявление за американската телевизия CBS, ден преди стартирането на записките, Хари назова мащехата си " рисков изверг ".

Със сигурност занапред ще виждаме още подмолни борби сред Хари и фамилията му, част от което е и Камила.

Новият портрет на Чарлз III, на който той театралничи с наследниците на трона - Уилям и Джордж, също надали е оставил положително усещане у раненото сърце на Хари.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР