Корона кризата обхвана много индустрии и намали сериозно продажбите им.

...
Корона кризата обхвана много индустрии и намали сериозно продажбите им.
Коментари Харесай

Къмпинг индустрията очаква попътен вятър тази година

Корона рецесията обхвана доста промишлености и понижи съществено продажбите им. Къмпинг промишлеността също беше наранена. През втората година на пандемията тя също означи спад в нощувките, само че в този момент на хоризонта има повече светлина.

Това оценката на къмпинг портала www.camping.info, който е един от водещите европейски източници на информация за къмпинг ваканции с повече от 40 милиона гледания на страниците му и над 23 000 регистрирани къмпинга.

През 2021 година операторите на къмпинги в Германия да вземем за пример са записали 32 937 634 нощувки, което съставлява спад от три % спрямо миналата година. В съпоставяне с рекордната 2019 година с 35,8 милиона нощувки, загубите са към осем %. Къмпинг порталът оповестява, че къмпинг промишлеността е в доста позитивно въодушевление за актуалната година. Очакват се даже нови върхове.

Управляващият шеф на camping.info Максимилиан Мьорле поучава летовниците да резервират стремежи къмпинг в точния момент. „ Особено през летните месеци известните къмпинги бързо се резервират изцяло. Тенденцията за почивки покрай природата към момента е непроменена. Това се вижда от цифрите за достъп до портала и статистиката за регистрация на кемпери и каравани. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР