Концептуалният бранд No Orders отвежда публиката към едно истинско магическо

...
Концептуалният бранд No Orders отвежда публиката към едно истинско магическо
Коментари Харесай

No Orders x Playa Stories ни потапя в мистично изживяване

Концептуалният бранд No Orders води публиката към едно същинско магическо странствуване на съзнанието, в което през последните месеци се потопиха стотици фенове на музиката и изкуството.

Събитията дават поле за изява на всевъзможен тип надарени хора, които творят, трансформират и чупят публичните стандарти и показват себе си, а музикалната тенденция е напълно съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване актьори.

През това лято No Orders показва събитията от поредицата Playa Stores, които са въодушевени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо сюрреалистично прекарване. Всички посетители на Hacienda Beach-Лозенец ще се потапят в непознато и мистично преживяване, включващо атрактивна сцена, фон и провокиращи въображението актьори.

Смелата концепция, която идва от сърцето на No Orders общността е посредством поредицата Playa Stories да принесат духа на именития фестивал Burning Man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си по едно и също време посредством музиката и изкуството.

No Orders x Playa Stories ще чака феновете на изкуството във всички негови измерения на на 11-ти, 18-ти и 25-ти юли, както и на 15-ти и 22-ри август в Hacienda Beach-Лозенец – един от най-популярните клубове на българското Черноморие. Резидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специфичен посетител на 25-ти юли ще бъде горещата палестинка Nour, основана в Тулум, Мексико от където пътува по целия свят за своите участия.

Тя добива известност със своето неподправено и неповторимо театрално наличие, а в сетовете си показва вълнуващ и докосващ Deep House с ясно изявена нотка на ориенталски детайли и вокали. По време на четвъртото събитие No Orders x Playa Stories на 15-ти август, уредниците ще срещнат публиката с един от най-провокативните и разпознаваеми актьори на Burning Man – Concret.

Част от артистичният колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в композиция с етно перкусии. No Orders x Playa Stories e копродукция на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България и Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е била част от екипа на голям брой международни марки за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и доста други.

Те дружно създават концепцията на марката, която е да обединят и срещнат всеки обожател на музиката с особеното, различно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всевъзможен тип надарени хора, а музиката обгръща детайли от най-различни екзотични култури, ориенталски претекстове и вокали, които са неизменима част от сетовете на всички посетители.

До момента специфични посетител диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru – един от най-иновативните и забавни актьори от ъндърграунд сцената на Турция. Сюрреалистичното прекарване, въодушевено от магията на фестивала Burning man, в която No Orders x Playa Stories ще придвижи всички посетители на Hacienda Beach-Лозенец ще предизвика мощно сетивата и съзнанието с спомагателни интензивности по време на празненството като гледане на карти таро, flea market за ръчно направени бижута, облекла, винтидж базар, осъществен от Frea.bg, art corner и вдъхновяващи осъществявания.

Снимка: Ивайло Данаилов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР