Контролът по пътищата в страната остава засилен. Униформените следят освен

...
Контролът по пътищата в страната остава засилен. Униформените следят освен
Коментари Харесай

Засилен остава контролът по пътищата в края на новогодишните празници

Контролът по пътищата в страната остава засилен. Униформените наблюдават с изключение на за шофиране с несъобразена скорост, и за водачи, използвали алкохол и наркотични субстанции.

От Министерство на вътрешните работи припомнят на водачите, че по отношение на предстоящото натоварване на придвижването в края на почивните дни, поради новогодишните празници, е добре пътуващите да възнамеряват и съобразят пътуванията си.

Екипите на Пътната полиция са в подготвеност да подкрепят при нужда придвижването по време на упования засилен трафик, прецизират още от вътрешното ведомство.

На автомагистрала " Тракия " придвижването при Мухово от 45 до 46 км в посока Бургас се реализира с нараснало внимание заради обезопасяване на пътния сектор.

На автомагистрала " Хемус " придвижването от пътен възел " Витинска река " до пътен възел " Ботевград " от км 30 км до 47 км е лимитирано за транспортни средства над 12 т. заради ремонтни действия на виадукт.

Трафикът в тунел " Ечемишка " от 41 до 42 км в посока София е стеснен за всички транспортни средства и се реализира в двете посоки в прилежащата тръба.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР