Контрабандни продукти за полова мощ, хранителни и спортни стоки на

...
Контрабандни продукти за полова мощ, хранителни и спортни стоки на
Коментари Харесай

Митничари спипаха контрабандна виагра от Турция за Нидерландия

Контрабандни артикули за полова мощност, хранителни и спортни артикули на стойност близо 30 000 лв. задържаха митническите чиновници на Групово дело „ Митническо разузнаване и следствие “.

Контрабандната стока е открита на 04.11.2019 година при инспекция на турски товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, пътуващ за Нидерландия, ръководен от български жител. Пред митническите чиновници водачът показал постоянни документи за транспортирана стока. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция.

При сканиране на товара с рентгенова инсталация митническите чиновници са се усъмнили, че сред разказа и действителното наличие на кашоните има разминаване.



При последвалата физическа инспекция се открива, че сред заявената групажна стока са скрити 10 500 пакетчета с желе за орална приложимост „ Kamagra 100 mg "- стимулант за полова мощност, който има аналогично деяние като известен медикамент. Отрити са още недекларирани 6 туби с общо 100 литра зехтин, 650 кг маслини и сушени смокини, 215 тениски, шалове и спортни обувки.

На водача на автомобила е формиран акт по Закона за митниците. По случая е формирано административнонаказателно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР