“Контра прави анализ на дългоочакваната кулминация в битките за титлите

...
“Контра прави анализ на дългоочакваната кулминация в битките за титлите
Коментари Харесай

“Контра”: Как ще завършат битките за титлите в Италия и Англия?

“Контра ” прави разбор на дълго чаканата кулминационна точка в борбите за купите в британската Висша лига и италианската Серия “А ” преди последните кръгове в шампионатите.

Журналистите Васил Сумрачки и Даниел Любомиров са в компанията на ръководителя на фенклуба на в България Красимир Киров, който споделя за организацията, за визитите на мачовете на стадион “Джузепе Меаца ”, за еуфорията около бленуваното скудето и за упованията преди гостуването на.

Естествено, единствено една точка дели “росонерите ” от първа купа от 2011 година насам. Ще може ли още веднъж да изведе тима си към съдбоносен гол и ще остане ли защитния вал все по този начин величествен и недокоснат?

приема по същото време, като почитателите на препълнения стадион ще се надяват на удобна и безапелационна победа, до момента в който наблюдават развиването на мача на огромния градски противник.

Ще видим ли драматичен трилър до последно в борбата за скудетото или Милан бързо ще реши двубоя си? Чуйте мненията в студиото на Sportal TV.

В ситуацията е идентична, като държи ориста си в свои ръце и се нуждае от победа като хазаин на. Факторът “Стивън Джерард ” дава вяра на почитателите на, само че малко на брой чакат “подхлъзване ” от страна на Пеп Гуардиола и звездния му състав.

В същия ден и час ще се изправи против с мисъл за идния край в “ ”, като Юрген Клоп се чака да не заложи на всичките си титуляри против “вълците ”. Досега през сезона обаче подкрепленията на “червените ” се справяха ослепително и няма доста учредения да се счита, че мърсисайдци ще пропуснат да завоюват.

Какво да очакваме от вълнуващите финали на английското и италианското първенство гледайте в епизода на “Контра”.

 Интер приготвя нов контракт за Шкриняр поради интереса от Англия Интер приготвя нов контракт за Шкриняр поради интереса от Англия 19 май | 18:47  Позитивни вести за Манчестър Сити преди решаващия мач с Астън Вила Позитивни вести за Манчестър Сити преди решаващия мач с Астън Вила 19 май | 17:18  Милан обра месечните награди в Серия “А ” Милан обра месечните награди в Серия “А ” 19 май | 16:54  Премиър лийг приготви по един трофей за Манчестър Сити и Ливърпул, само че оригиналът ще е на Премиър лийг приготви по един трофей за Манчестър Сити и Ливърпул, само че оригиналът ще е на "Етихад " 19 май | 14:14  Ориги минава прегледите в Милан след финала на ШЛ Ориги минава прегледите в Милан след финала на ШЛ 19 май | 13:41  Тен Хаг ще отмъква трансферна цел на Милан Тен Хаг ще отмъква трансферна цел на Милан 19 май | 06:37 Още от Футбол свят  Разкриха още елементи към новата скица на Шампионската лига Разкриха още елементи към новата скица на Шампионската лига 20 май | 14:22 223 1  Борусия (Дортмунд) уволни своя треньор Борусия (Дортмунд) уволни своя треньор 20 май | 14:02 1194 2  Рюдигер публично се сбогува с почитателите на Челси и изясни за какво си потегля Рюдигер публично се сбогува с почитателите на Челси и изясни за какво си потегля 20 май | 13:43 3094 10  Лампард: Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот Лампард: Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот 20 май | 12:53 3529 4  Тухел: Цяло знамение е, че стигнахме до третото място без Канте Тухел: Цяло знамение е, че стигнахме до третото място без Канте 20 май | 12:48 1513 0 Виж всички Водещи Новини  Конгресът на БФС дефинира бюджета и тактиката на централата Конгресът на БФС дефинира бюджета и тактиката на централата 20 май | 12:57 11886 86  Михайлов: Това са платени и непотребни митинги против БФС Михайлов: Това са платени и непотребни митинги против БФС 20 май | 13:44 1791 11  Стефанов: Василев да не се занимава с лиценза, тъй като ще стане най-мразеният човек Стефанов: Василев да не се занимава с лиценза, тъй като ще стане най-мразеният човек 20 май | 13:50 2292 18  Големи изненади и мач сред двата тима на Стоилов за 108-годишнината на Левски Големи изненади и мач сред двата тима на Стоилов за 108-годишнината на Левски 20 май | 10:50 9609 47  ЦСКА - София продава Кайседо за пет милиона евро, гръмнаха в Южна Америка ЦСКА - София продава Кайседо за пет милиона евро, гръмнаха в Южна Америка 20 май | 09:58 14315 70 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР