Консултативният съвет към ББР с участието на национално представителните работодателски

...
Консултативният съвет към ББР с участието на национално представителните работодателски
Коментари Харесай

Консултативният съвет към ББР и работодателски организации с учредително заседание

Консултативният съвет към ББР с присъединяване на национално представителните работодателски организации организира учредителното си съвещание Асоциациите ще подкрепят банката в създаването на подобаващи стратегии за бизнеса
Национално представителните работодателски организации показаха подготвеност да съветват управлението на Българската банка за развиване при основаването на нови стратегии и артикули на банковата група. По този метод институцията ще може да предлага съответни принадлежности, които дават отговор на финансовите потребности на бизнеса.

Консултативният съвет следва да обезпечи и работещ информационен канал сред ББР и бизнеса, посредством който да бъдат осведомени членовете на организациите за настоящите финансови стратегии и артикули. Той ще обезпечи и публичен надзор върху активността на ББР, като от време на време получава и проучва информация по отношение на осъществяването на задачите и дилемите на банката, написани в Закона за ББР.
-->


Това стана ясно на първото съвещание на Консултативния съвет, който бе основан по самодейност на Надзорния съвет на банката. Председател на новия орган е ръководителят на Народно събрание на ББР. Като представители на работодателските организации в него членуват Добрин Иванов – изпълнителен шеф на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Станислав Попдончев – зам.-председател на Българската стопанска камара (БСК), Васил Тодоров – член на УС на БТПП, Евгений Иванов – член на УС и изпълнителен шеф на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), и Владимир Данаилов, специалист от Съюза за стопанска самодейност.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР