Консултантската компания T-Media проведе проучване за привлекателността на финландските градове.

...
Консултантската компания T-Media проведе проучване за привлекателността на финландските градове.
Коментари Харесай

Най-привлекателният град

Консултантската компания T-Media организира изследване за привлекателността на финландските градове. В него са взели участие 1700 души на възраст 15-65 години във всички райони на Финландия, като се изключи Аландските острови.

Според изследването Тампере е разгласен за най-атрактивния град във Финландия. Това е единственият град, получил оценка " отличен " в категорията " стандарт на живот ". Тампере е разрастваща се икономическа зона с отлични условия за бизнес. Между другото, в изследването от 2021 година Тампере беше разгласен за обичан град на вложителите в жилища.

На второ място е Куопио – единственият град, получил най-висока оценка в категорията общественост в изследването. Там живеят хубави хора, а градът е положително място за живеене, показват респондентите.

НТй-много в класацията за година се е издигнал град Лахти. Хелзинки е разгласен за най-хубавия град във Финландия в категорията местонахождение. В същото време всички градове към столицата изгубиха позициите си в класацията, заради високата цена на живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР