Ще се кандидатирам отново за директор на Пирогов, коментира пред

...
Ще се кандидатирам отново за директор на Пирогов, коментира пред
Коментари Харесай

Д-р Валентин Димитров: Ще се кандидатирам отново за директор на Пирогов

Ще се кандидатирам още веднъж за шеф на " Пирогов ", разяснява пред Българска национална телевизия актуалният шеф на лечебното заведение доктор Валентин Димитров, който някогашният здравен министър проф. Христо Хинков опита да уволни.

Шефът на " Пирогов " посочи, че назовава състезанието " съревнование, тъй като то е отворено за всички, които имат предпочитание да се кандидатират ".

" Така, че какъв ще бъде резултатът - това е конкурс, а въз основата на желанието на една огромна част от личния състав на " Пирогов ", които пристигнаха персонално и обявиха поддръжката си и желанието им аз да се кандидатирам, аз не мога да излъжа упованията на тези хора и по този начин или другояче ще си подам документите и ще вземам участие в това съревнование ", посочи доктор Димитров. За него " Пирогов " е институция.

" Всеки плюе " Пирогов ", само че когато има потребност, подсъзнателно, първосигнално, първото нещо, което му идва е " Пирогов " ", напомни шефът на лечебното заведение.

Според него болничното заведение към този миг се е " успокоила " и е траяла да се развива по верния метод.

" И работата да се развива и да надграждаме това, което е и това демонстрират резултатите. През това време излязоха и всички инспекции с всички нелепи обвинявания от страна на предния министър против " Пирогов " и персонално против мен за злоупотреби, което за мен е най-важно. Аз съм човек, който има вяра в правовата страна и считам, че хората би трябвало да приказват и единствено с документи и с обстоятелства ", посочи шефът на " Пирогов ". Той уточни, че постоянно когато гостува в тв ефира показва документи и не си разрешава персонални оценки и нападки.

Д-р Димитров беше безапелационен и за това, че е политически безпристрастен.

" Да. Да. Няма да ме видите в нито една листа. Няма да ме видите на нито един протест. Няма да ме чуете да прогласявам " гласувайте за този или за оня ", означи лекарят. Той добави, че на него му се

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР