Премахват незаконна маркировка на основна улица в Кършияка. Това се

...
Премахват незаконна маркировка на основна улица в Кършияка. Това се
Коментари Харесай

Година след поставянето ѝ: Премахват незаконна маркировка в Кършияка

Премахват противозаконна маркировка на съществена улица в Кършияка. Това се случва година откакто бе разчертана. До медията ни бе изпратен сигнал от живуща на ул. „ Оборище ”, която показа, че пред въпросната маркировка има новопоставен знак за неразрешено паркиране, който изненада жителите в региона. Според тях той е непотребен и има някаква неточност, защото напълно скоро начертаха новата маркировка, а по този метод знакът лимитира живущите от паркоместа.
Прочетете още
Оказва се, че противозаконна в тази ситуация е маркировката , като на въпросната улица единствено преди година бе изменена организацията за придвижване и бе разпечатана нова маркировка. Тогава огромна част от живущите на улицата и в региона стачкуваха против новата организация, като екипът ни отрази протестните им дейности.

Паркоместата бяха разчертани в северната страна на улицата, а години наред хората паркираха в южната част, като по този метод се сътвори същински безпорядък.

Директорът на ОКТ съобщи, че новопоставеният знак подхожда на утвърдените при тях документи, като планът за зоната и съответното паркомясто е координиран с КАТ. Той е подложен, пред въпросното паркомясто, защото то пречи на водачите да влизат в гаража, който се намира тъкмо против него.

Същият знак е поставян на в допълнение разискване, преди неговото приемане, от част от заинтригуваните страни. Оказва се, че в съответния случай не са изпълнени нормите, касаещи минималните отстояния, с цел да се уреди това място за паркиране.

Георги Стоилов ни увери, че сигналът е предаден до ОД на МВР- Пловдив, като ще се опитат да открият причинителя на маркировката и тя ще бъде демаркирана или поправена в къс период.

Повече за променената организация на придвижване по ул. " Оборище " вижте тук:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР