Консервативната партия на премиера Тереза Мей разследва пробив в сигурността,

...
Консервативната партия на премиера Тереза Мей разследва пробив в сигурността,
Коментари Харесай

Британската Консервативна партия разследва пробив в сигурността на смартфоните на нейни министри

Консервативната партия на премиера Тереза Мей проверява пробив в сигурността, коъто разрешава на хора от обществото да се вписват в приложение за смарт телефони като държавни министри и да виждат данни за персоналния им живот. Това съобщи през днешния ден ръководителят на партията Брандън Луис по тв канал "Скай нюз ", съобщи Ройтерс.

По думите му "ограничен брой " консуматори са наранени, само че партията възприема случая доста съществено и е подхванала цялостно следствие.

Днес в Бирмингам стартира конгрес на ръководещата Консервативна партия, на който основна тематика ще бъде къкъв Брекзит да бъде определен. Британски медии лансираха концепцията, че Мей, която е под напън да одобри "твърд Брекзит ", може да свика изключителни парламентарни избори. По този мотив Луис сподели, че идващите избори в Обединеното кралство ще бъдат през 2022 година На въпрос дали Мей ще води партията на изборите преседателят изрази вяра и убеденост, че това ще е по този начин.
Брандън Луис сподели още пред "Скай нюз ", че на конгреса ще приказва за положението на нещата след Брекзита и посочи значимостта да бъде реализирано положително съглашение за раздялата на Англия с Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР