Конкретната причина за скоропостижния развод на Андрей Арнаудов със сръбкинята

...
Конкретната причина за скоропостижния развод на Андрей Арнаудов със сръбкинята
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Бях си класическо софийско копеленце, изневерявах на жените до мен

Конкретната причина за скоропостижния бракоразвод на Андрей Арнаудов със сръбкинята Даниела Янков най-накрая излезе нескрито след повече от 10 години безмълвие. Тв продуцентът не крие, че виновността за разпадането на брака му е негова. „ Развеждаме се. Не се разбираме, а към този момент не се и обичаме”, призна Андрей през 2010 година, когато се разбра, че двойката към този момент не е семейство, само че отхвърли да издаде повече детайлности за разпада на брака си.

„ На Даниела аз й предложих да се оженим, а изобщо не бях подготвен за семейство. С нея не бяхме живели дружно, преди да се оженим тя идваше в България или аз ходех в Белград за 2-3 дни в седмицата. Бях прекомерно детски в персонален проект до раздялата ни, само че по-късно усещах огромна виновност, че съм я подхлъзнал. Когато реши да си тръгне, аз не желаех да я спирам, прекомерно доста я бях наранил, не постъпих почтено. Тя беше доста първокласен човек и не заслужаваше това. И до момента усещам вина” – призна едвам неотдавна продуцентът.

Екранната половинка на Иван не крие, че той е виновникът за разпада на първия си брак. Андрей и Даниела се ожениха през есента на 2009 година в родината на русокоската. Още преди сватбата сръбкинята показа, че й е доста мъчно да свикне с черния комизъм и огромните количества алкохол, които са неизменима част от живота на Андрей и неговите другари. Припомняме, че двамата се срещнаха в Белград, където известното у нас екранно дуо продуцираше няколко излъчвания за тамошната телевизия „ Фокс”. След сватбата Даниела стана водеща в съботното шоу на Иван и Андрей по Нова телевизия – „ Станция Нова”, където дружно с половинката на Иван – Вихра, водеше рубриката „ Отчаяни съпруги”, написа " Уикенд ".

„ В раздялата ми с Даниела бяхме изцяло дипломатични, само че пресата въобще не беше – трябваше 100 пъти да се натърти, че тя си е тръгнала просто тъй като съм огромна свиня. Вината за раздялата в действителност беше в мен, аз нямам проблем с егото си да го призная, само че детайлите избирам да запазя за себе си. Дори и по-сериозни издания и публицисти се занимаваха с нашия бракоразвод. Мен в България ме разнасяха като дроб сарма. Сега не бих приел някакви трудове по този начин тежко, само че тогава това в допълнение ме потискаше. Истината е, че по това време въобще не бях подготвен за семейство, а на всичко от горната страна в същия миг всичко, което с Иван бяхме градили 10 години, пред очите ни се разпадаше и по тази причина бях още по-мнителен. Подиграваха ни се за шоуто, за работата ни, подиграваха ни се за персоналния живот” – споделя с болежка синът на най-големия български хоров диригент Васил Арнаудов.

Краткия си сватбен живот в България Даниела съпоставя със сън, от който ненадейно се е събудила. Вместо да развява брачните си кавги и вероятно обиди, които са си разменили с Андрей, някогашната му жена внимателно изяснява, че в деня, в който студеният взор на някогашния обичан я разстроил, тя свиреп аварирала и едвам не починала.

„ Този ден не бях яла нищо, бързах да потегли за Белград, имам ниско кръвно, валеше, причерня ми и изгубих надзор над колата... За няколко секунди трябваше да реша дали да вляза в дълбоката канавка в профил, или да се блъсна в една стена. Избрах стената. Колата беше тотално смачкана. Но на мен ми нямаше безусловно нищо с изключение на напрежението и синините по тялото... Точно в този ден видях студения взор на Андрей” – изясни в едно от дребното си изявленията Даниела Янков. Красивата русокоска е много ранима, а съгласно слуховете сръбкинята е пробвала да се самоубие и злополуката въобще не е била инцидентна.

Столични клюкари настояват, че русокоската е спипала Андрей в невярност в фамилния апартамент с нейна близка другарка. В жълтата преса тогава се твърди, че Даниела прави опит да се самоубие посредством автомобилната злополука. Драмата се разиграва на 16 май 2010 година, когато тя се прибира изненадващо от Белград в софийското им жилище. Даниела вероятно е усещала, че фамилният апартамент се населява от друга жена, и устройва изненада на Андрей – русокоската не го осведоми, че се прибира ден по-рано от Сърбия. Тя всяка седмица пътувала до родния Белград и се прибирала в сряда или четвъртък съгласно графика на тв шоуто „ Отчаяни съпруги”, което водеше с Вихра.

Сръбкинята влиза за последно в фамилното им жилище в София и се натъква на кошмарна панорама – мъжът й Андрей пие утринно кафе и фреш с една от най-хубавите й приятелки. Шокът бил толкоз огромен, че тя и до през днешния ден не може да си спомни какво е направила също така, че на секундата напуснала жилището. Час по-късно се блъска с колата си на път за Белград наоколо до българо-сръбската граница на Калотина. Катастрофата е тежка и като че ли е провокирана съзнателно от Даниела – автомобилът безусловно се врязва с висока скорост в скалите от дясната страна отвън пътното платно. Възможно е и повода да се крие в това, че русокоската е била доста смутена от гледката, която е видяла в фамилния си дом.

Стройната русокоска и до през днешния ден отхвърля пред приятелките си, че е пробвала да се самоубие. Тя е откарана в болничното заведение в сръбския Димитровград с голям брой синини и натъртвания. Лекарите и служителите на реда, съставили протокола за злополуката, се досещат, че сръбкинята е пробвала да постави завършек на живота си, когато тя със сълзи на очи и обезверен глас моли докторите да излъжат мъжа й Андрей, че е напуснала лечебницата.

Продуцентът на „ Фермата” научава за злополуката от Яна – близка другарка на Даниела, на която тя се обажда след удара в скалите. Тя я моли да я вземе и откара от Димитровград до Белград. Дружката й потегля незабавно, само че не съблюдава обещанието си и се обажда на Андрей и на Вихра.

В последна сметка Даниела е уверена от Вихра да се върне в София и русокоската нощува в дома на Иван и Вихра, а на идващия ден в София идват другари от Сърбия, с цел да я приберат. Даниела не желае да се види с Андрей, с цел да чуе обясненията му, намира се само със свекърва си Илиана. И до през днешния ден Андрей и обвинената в изневярата настояват, че този ден тя просто се отбила в дома на екранната половинка на Иван – да, сред тях към този момент хвърчали флуиди, само че тя упорствала Арнаудов да откри метод да заяви на Даниела за деликатната обстановка.

„ Бях много сериозен коцкар. В по-младите ми години любознанието и страстта ме караха да диря нови и нови любовни прекарвания. И се възползвах на 100% от обстоятелството, че с компромисната ми осанка девойките ме харесваха. Никога не съм се опитвал да впечатлявам с пари” – признава продуцентът на „ Фермата”, който не крие, че е имал доста проблеми със сериозните си приятелки поради липса на моногамия.

Андрей признава, че е имал доста еднодневни секс афери, само че сериозните му приятелки са няколко на брой, всичките известни на медиите.

„ Между 2001 и 2006 година беше интервал на брутално безгрижни години. Аз се занимавах основно с това да се опитам да дремя с колкото се може повече девойки в София, което доста неприятно съвпадаше с обстоятелството, че в част от тези интервали имах гаджета. И първото, и второто момиче, с които имах по-дълга връзка тогава, не бяха по никакъв начин удовлетворени от този факт. А защото бях по-малък, бях и дилетант в тези любовни игри и постоянно се случваше да ме хващат. Днес, когато си припомням тези моменти, почтено казано, не мога да настоявам, че се гордея с това, което съм правил, само че не се и срамя. Бяхме доста млади, имахме доста сила. На двете ми съществени приятелки от това време не ми остава нищо друго, с изключение на да се извиня... отново. Мисля, че са ми дали прошка, тъй като поддържаме чисто другарски връзки и до днес” – признава тв продуцентът в биографичната книга им книга с Иван „ Братя по сърце”.

Едното му гадже е красивата Надя Иванова, позната повече просто като Надя от „ Елит “, с която двамата бяха огромна обич. „ С Надя бяхме дружно две години. Тя е доста готина и бяхме огромна обич, само че аз продължавах да върша доста отклонения. Бяхме доста млади, аз бях класическо софийско копеленце, което мислеше, че всичко му е разрешено. На нея й идваше допълнително и ми отмъщаваше доста мъчително. И най-после, от доста ловкост, аз страдах дълго, когато тя най-логично след всичко претърпяно реши да ме остави. Останахме другари и дори работим заедно” – прям е Андрей.

Тв продуцентът не крие, че след развода си с Даниела е имал 2-годишна връзка с танцьорката Маргарита Будинова, като тогава очаквал, че към този момент е подготвен за съществени връзки, само че уви, не се получило. „ Не знаех какво е да бъда сътрудник в цялостния смисъл на думата. В края на тази връзка се усещах за първи път жертва” – не крие Арнаудов. След танцьорката Андрей се хвърля в обятията на Бориса Тютюнджиева, само че с нея е било по-скоро безгрижна и купонджийска връзка, не е имал упования за семейство и брак.

След това на хоризонта се появява Емануела Толева. Отношенията им се развиват много бързо, двамата заживяват дружно малко след началото на връзката им, следва женитба и бебе. Днес продуцентът не крие, че е благополучен в персоналния си живот, намерил точната жена за себе си, плануват второ дете и към този момент фамилията му е приоритет, а бройкането на дами е останало доста надалеч в предишното.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР