Фолк звездата Тони Стораро реши да събере сина си Емрах

...
Фолк звездата Тони Стораро реши да събере сина си Емрах
Коментари Харесай

Тони Стораро събра Емрах и Веси

Фолк звездата Тони Стораро реши да събере сина си Емрах с красивата Веси, която беше негова партньорка в „ Денсинг старс “ и завъртя главата му с сексапил и хубост. Легендарният реализатор толкоз харесал ослепителната брюнетка, че я поканил да танцува с дребния му правоприемник на идния му юбилеен концерт с присъединяване на Таркан бенд и Истанбулския струнен оркестър.

„ След това сполучливо и грандиозно показване на Емрах в „ Денсинг старс “ ще му предостъпя една ария. Ще го видите с неговата половинка в един прекрасен танц на някоя ария, която няма да е безжалостен кючек “, разгласи главата на клана Стораро в „ Денсинг старс „ Екстра “.

Тони не скри, утвърждава Веси и я похвали, че е вкарала сина му в правия път. „ Децата от новото потомство израстват малко капризни, не знаят какво е дисциплинираност и отговорност. Емрах живее лек живот - каквото изиска от мен, незабавно го получава. „ Денсинг старс “ обаче беше една дребна казарма за него. Благодаря на Веси, това прелестно момиче, че беше строга. Защото в случай че един преподавател не е непоколебим като нея, а е мека Гана, нищо нямаше да стане и Емрах нямаше да се промени. Сего го виждам узрял, по-адекватен, с по друго мислене “, не скри насладата си Стораро-старши.

Малкият му наследник Емрах и партньорката му на дансинга отпаднаха преди четвърт финала на „ Денсинг старс “. След тях шоуто напуснаха Виктор от първия сезон на „ Ергенът “ и Михаела. Във вторник се чака полуфинала, на който ще хвърчат глави в двойна елиминация.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР