Емануела не спира да мисли и да страда за бившия

...
Емануела не спира да мисли и да страда за бившия
Коментари Харесай

Емануела още тъгува за Иван от Денсинг Старс“

Емануела не стопира да мисли и да страда за някогашния си сътрудник от „ Денсинг Старс “ Иван Карастоянов. Изпълнителката, която имаше къса секс случка с танцьора, разгласява в обществените мрежи фото и написа благи думи за времето, когато се потеше в шоуто.

„ Винаги ще помня занимателните моменти в залата. И тези, в които Иван ме измъчваше със съществени тренировки, несъмнено! А на Вас кой Ви беше обичаният ни танц в Денсинг Старс? “ – написа актуалната русокоска, а огромна част от почитателите й отвърнаха, че откогато тя напусна, те не гледат шоуто.

Припомняме, че фолкаджийката съблазни някогашния си сътрудник по танци. Иван Карастоянов първо се отдаде на скотски удоволствия с изкусителката, а по-късно виновен напусна шоуто и се изясни в обич към брачната половинка си Зорница. След като на бял свят излезе половата му случка, настана сериозен панаир. Красивата брачна половинка на танцьора го заплаши, че освен ще го напусне, само че ще вземе с нея и сина им Валери, което съкруши Иван. Затова и той се реши да напусне шоуто в името на фамилията си. Танцьорът се кълне, че не е имал полови връзки с партньорката си от предаването, само че никой не му има вяра. „ Не трябваше да си променям колегата. Ванка, ти си топ! “, провикна се Емануела след първия си танц с Калоян, който зае мястото на Иван.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР