Вражда между двамата големи конкуренти в Денсинг старс“ - певеца

...
Вражда между двамата големи конкуренти в Денсинг старс“ - певеца
Коментари Харесай

Папи Ханс позеленя и заплаши Валери Григоров в Денсинг старс“

Вражда сред двамата огромни съперници в „ Денсинг старс “ - артиста Папи Ханс и каскадьора Валери Григоров, избухна на четвърт финала на танцовото шоу, в което пристрастеностите са нажежени до алено.

„ Валери, към този момент хванах валергия от теб! Сега ще те победя! Ще има ликвидиране на дансинга! “, заплаши на смешка изпълнителят на шлагера „ Кекс “, само че в думите му мнозина съзряха упоритост да стане №1 с партньорката му Ани, с която във вторник вечерта извършиха феноменална самба и взеха 40 точки. Папи съкруши всички и с плътния си зелен грим, имитиращ Маската, именития воин на Джим Кери.     



Валери Григоров, който има връзка с актрисата Мария Бакалова, също не скри, че мечтае за успеха в „ Денсинг старс “. „ Представям си, че имаме късмет да вдигнем купата с Дори. Това ме блазни и доста се надявам да стане “, разгласи каскадьорът, който се впусна в куикстеп с партньорката си.

Във вторник вечерта участниците освен танцуваха по двойки, само че се подготвяха и за смъртоносен маратон на паркета. В него те бяха предизвикани да импровизират в придвижване и да сменят разнообразни стилове под строгия взор на журито, което става все по-безмилостно преди огромния край.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР