Маргарита Михнева се възстановява от тежкия психически срив, който претърпя

...
Маргарита Михнева се възстановява от тежкия психически срив, който претърпя
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Пуснаха от лудницата Маргарита Михнева

Маргарита Михнева се възвръща от тежкия душевен срив, който претърпя в навечерието на Коледа, което докара до хоспитализацията й в профилираното поделение на Александровска болница, а по-късно - и в психиатричната клиника " Свети Наум ".

Популярната тв журналистка, която преди дни стана на 72 години, бе призната там по неотложност на 22 декември, откакто отключи параноидно биполярно разстройство и подаде сигнал до прокуратурата, че се готви убийството й. Още тогава стана ясно, че повода за срутва е интензивната химиотерапия, на която емблематичната звезда на Българска национална телевизия е подложена поради онкологичното си заболяване. От тогава - към този момент близо половин година - нямаше никаква изясненост какво се случва с нея, а в разнообразни медии се прокраднаха клюки, че тя е настанена в един от най-скъпите столични приюти.



Последните дни на април: Маргарита Михнева на разположение с щерка си в центъра на София

Днес журналистката, нашумяла с острия си език и скандалните си следствия по малкия екран, е очевидно по-добре. Преди дни Маргарита Михнева бе снимана от папараци на таблоида " България през днешния ден " да се разхожда в центъра на София, а фрагментите бяха публиукувани в броя от четвъртък на ежедневника. На фотосите Маргарита е на разположение с щерка си Неда, която й оказва помощ да се придвижва. Михнева е очевидно отслабнала. Щерката на журналистката се е върнала особено от Швейцария, където работи като инструктор по тенис на деца, с цел да бъде до майка си в сложните моменти.

„ Добре съм, щерка ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, само че се усещам прелестно. Не виждам телевизия и рядко приказвам по телефон. Просто чаках лекар да ми звънне и по тази причина ви подвигнах ", е представена от в. " България през днешния ден " Михнева. Тя категорично прецизира пред кореспондент на таблоида, че няма да разяснява здравословното си положение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР