Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на Съдебен спор“?

...
Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на Съдебен спор“?
Коментари Харесай

Ромина Тасевска срина Съдебен спор, рейтинга падна с една трета

Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на „ Съдебен спор “? Този въпрос си задават доста от феновете на известното предаване за разрешаване на битови проблеми. Наскоро водещата беше посетител в епизод №1000 на паметната тв графа и още веднъж потеглиха коментариите дали русокоската няма да се завърне в Нова телевизия.

В момента Нана живее със фамилията си в Америка по гледище на брачна половинка й. Тя споделя, че се любува на всеки ден от живота си. В проектите й несъмнено не е включено завръщането й в България.

Гладуиш се сбогува със сълзи на очи със феновете и екипа на предаването през ноември 2023 година След нея щафетата пое манекенката Ромина Тасевска, позната от „ На кафе “, където беше панелистка. Футболната брачна половинка към този момент няколко месеца води предаването, като мненията дали се оправя с новата си отговорност са мощно спорни, само че най-вече отрицателни.

Според вътрешни хора, от Нова тв са отправили предложение на Нана да се завърне в ефир и чакат отговора й. Откакто предаването се води от Ромина Тасевска, рейтингът е паднал съвсем с една трета, твърди в. " Уикенд ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР