Майката на Алек Младенов попиля момите в шоуто и се

...
Майката на Алек Младенов попиля момите в шоуто и се
Коментари Харесай

Майката на Алек: Намери си жена без багаж, смесените бракове с деца са трудни!

Майката на Алек Младенов попиля момите в шоуто и се трансформира в атракция в шоуто, а мненията след хапливите й думи заливат обществените мрежи. 

„ Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е доста по-обиграна и по друг метод вижда нещата, в сравнение с един мъж на 28 години “, изясни майката на Алек за какво я тормози възрастовата разлика.

" Това не са девойки, а млади дами! Алек е дребен. Може да обидя девойките, само че не ги одобрявам за теб. Намери си жена без багаж. Много мъчно се живее в разбъркан брак с дете " - съобщи родителката. 



Ето и част от мненията в обществените мрежи:

Гледахте - “Как един родител кастрира сина си ”. Тя сподели на Алек,че не би трябвало да се бори за нищо, тъй като цената е висока. Няма значение дали обича. Обичта, опитът и обиграността в очите на тази жена,изглеждат като нещо неприятно. Нещо, което носи единствено негативи. Разбирам, че когато е била на 35 е било мъчно, само че е оживяла, жива и здрава е, има прелестни деца. Времената към този момент са други, и може би тя имаше опция да промени мисленето на доста “Свекървища ”, само че избра лесния път за себе си и сина си.

Надежда: Имаме доста общ път.
Свекито: Моят живот се е развил по изцяло друг метод!
П.С. Не съм фенка на Надежда, само че жена с деца от няколко брака да изяснява по какъв начин било проблем снахата да има към този момент дете, е невиждано равнище на завист...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР