Конгресът на САЩ инструктира Пентагона да ускори доставката на големи

...
Конгресът на САЩ инструктира Пентагона да ускори доставката на големи
Коментари Харесай

Пентагонът ще ускори доставката на големи дронове в Украйна

Конгресът на Съединени американски щати инструктира Пентагона да форсира доставката на огромни дронове в Украйна

Планът на администрацията на Байдън да достави четири огромни бойни дрона на Украйна през юни спря заради опасения по отношение на въздействието на механически комплицираното съоръжение, с което разполага съветската войска.

Техническото несъгласие против продажбата беше повдигнато от Службата за отбрана на отбранителните технологии - група в състава на Министерството на защитата, виновна за отбраната на скъпите военни технологии от съперници, оповестиха източниците. Планът за продажба на дроновете MQ-1C Gray Eagle, за съществуването на който беше обявено за първи път през март, е утвърден от публични лица, загатнаха от три източника.

Писмото, подписано както от републиканците, по този начин и от демократите, цитира последните победи на Украйна и прибавя, че потреблението на по-ефективни безпилотни летателни системи на бойното поле ще разреши на въоръжените сили на Украйна да пазят по-добре територията, за която са се борили толкоз настойчиво.

Трябва да се означи, че дронът Grey Eagle има обхват на полета над 300 километра и може да носи до четири ракети Hellfire. Компанията производител е подготвена да поеме разноските за образование на украинските военни.

Изтоник: Цензор.НЕТ

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР