Конфликтът между президент и премиер вече е в такава точка,

...
Конфликтът между президент и премиер вече е в такава точка,
Коментари Харесай

Политолог посочи сензационно защо Борисов прилича на Тръмп и какъв силен ход е направил Каракачанов

Конфликтът сред президент и министър председател към този момент е в такава точка, че не може да се седне на една маса, счита Евелина Славкова от организация "Тренд " в ефира на Нова телевизия.

Това ще бъде изтълкувано като изменничество от последователите на единия или другия.

"Борисов остави митингът да се партизира. Той към този момент би трябвало да се трансформира. И от през вчерашния ден към този момент има положителна стратегия ", съобщи Първан Симеонов от "Галъп ".

"Борисов към този момент наподобява на Тръмп. Срещу него стачкува демократичния хайлайф, до момента в който той слуша безмълвното болшинство и желае да подписа пакт с него.

Заради това ходът на Каракачанов бе мощен. В тази обстановка двете съществени партии изгубиха външна страна и хората към този момент търсят трета опция - дали Слави Трифонов, дали "Да, България " или не гласувай. Каквото и да стане на тези избори те ще бъдат оспорени ", сподели още той.

"Отровното трио към този момент влиза в полезрението на хората. Като станат доста великите национални въстания, те стават елементарни. Използването на национални празници за сходни акции има противоположен резултат ", изяснява Симеонов.

"ГЕРБ към този момент е доста демонизиран ", добави той.

"Да, митингът става все по-партиен и поради това стартира да губи ", счита Евелина Славкова.

"Слави Трифонов печели най-вече от обстановката сега. Президентът доста рискува от седенето на една маса. И в случай че той го направи, може да излезе, че той става представител на митинга, което няма да се хареса.

С наближаването и на зимата, митингът към този момент замязва на някакъв декор. И ще дойдат постоянните избори ", добавя тя.

"ДПС от дълго време играе доста добре политическата игра. Идеята им за експертно държавно управление постоянно е стояло. Те чакат да вземат участие във властта ", сподели още Славкова. "Защото от дълго време не са били непосредствено във властта ", сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР