Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България – КРИБ изпрати

...
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България – КРИБ изпрати
Коментари Харесай

КРИБ благодари на Горанов

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България – КРИБ изпрати писмо до господин Владислав Горанов, министър на финансите на Република България в интервала 2014-2017 и 2017-2020 година с признателност за взаимната работа и ползотворното съдействие през последните години.

" Като представители на най-голямата работодателска и бизнес организация в България, ние оценяваме извънредно високо Вашия главен принос за гарантиране на финансовата непоклатимост и сигурност в страната и за възстановяване на бизнес средата през годините, се споделя в писмото.

Безспорни са Вашите заслуги за консервативната финансова политика, за уравновесените бюджети, и в същото време за нарастването на минималните пенсии, на минималната работна заплата, на учителските заплати, както и за икономическия напредък преди изключителното състояние. Благодарни сме за Вашата поддръжка и за приемането на пакета от ограничения, ориентирани към облекчение на отрицателните последици от изключителната конюнктура през последните месеци върху бизнеса и стопанската система на страната ", показват в писмото си до някогашния финансов министър от КРИБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР