Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и Благотворителен фонд

...
Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и Благотворителен фонд
Коментари Харесай

КНСБ започва дарителска кампания за бедстващите в наводнените райони

Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) и Благотворителен фонд „ Проф. доктор Желязко Христов “ стартират дарителска акция „ Заедно за хората в неволя “ в поддръжка на бедстващите в наводнените региони на страната. Това оповестиха от пресцентъра на синдикалната организация.

В израз на взаимност и съпричастност с нещастието, сполетяла общините Карлово, Калояново и Марица, конфедерацията и фондът провеждат събиране на материална и финансова помощ.

Материалните дарения – пакетирана и консервирана храна, вода, хигиенични материали, одеяла, завивки, нови облекла, ще се събират от на следващия ден, 7 септември, в два пункта: в централата на КНСБ в София (пл. „ Македония “ 1, партер) и в гр. Пловдив – ул. „ Христо Г. Данов “ 41.

Всеки, който има опция, може да направи подаяние и по банковата сметка на Благотворителен фонд „ Проф. доктор Желязко Христов “:

IBAN: G34UNCR76301010291100; BIC код UNCRBGSF;
Основание за превода: Кампания „ Заедно за хората в неволя “.

Благотворителният фонд на КНСБ към този момент даде както 1000 лв., по този начин и консервирани храни, минерална вода и принадлежности за еднократна приложимост.

Конфедерацията приканва своите членове, компании, предприятия и организации в цялата страна да поддържат благотворителната акция в помощ на бедстващите жители в наводнените региони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР