Компютърна прогноза даде пълна картина на това какво се очаква

...
Компютърна прогноза даде пълна картина на това какво се очаква
Коментари Харесай

Компютърна прогноза: Бразилия ще спечели Мондиал 2022

Компютърна прогноза даде цялостна картина на това какво се чака от Мондиал 2022, основана на програмен продукт, профилиран в прогнозирането на футбол.

Компанията Opta разгласява цялостните данни, като прави усещане, че те са много изменени по отношение на тези, които отново тя сподели на света през август тази година. Настоящата графика е обновена след оповестяването на съставите на 32-та финалисти, взети са поради травми и други условия преди старта на Мондиала.

Новият любимец е Бразилия, макар че отново съгласно същата прогноза, това би могло да се случи през допустимо най-трудния път, който един тим може да има до международната купа.

Ако завоюва група С, в която е в компанията на Сърбия, Швейцария и Камерун, " селесао " влиза в осминафинал против втория тим от група Н. Прогнозите на Opta сочат точно подобен сюжет, а там противник е коравият континентален противник Уругвай, който ще е останал зад Португалия в групата си. На четвъртфинал ще бъде преодолян отбора на Испания, а на полуфинал - Аржентина на Лео Меси. На финала Бразилия ще бие Франция, сегашния международен първенец.

Прогнозата значи, че " селесао " би трябвало да острани в директните елиминации четири отбора, печелили купата в историята - Уругвай, Испания, Аржентина и Франция!

Фаворити за голмайстор са Карим Бензема и Хари Кейн, следвани от Неймар и Меси.

Като цяло възможностите на бразилците за купа са оценени на 16.3 %, Аржентина е с 13.1 (а двата отбора ще се срещнат на полуфинал, в случай че завоюват групите и бият в елиминациите), Франция има 12 % късмет за край (най-големи от другия поток), следват Англия Испания с по 8.8.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР