Компрометираният бивш шеф на АПИ Иво Иванов се връща като

...
Компрометираният бивш шеф на АПИ Иво Иванов се връща като
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Гласят Иво Иванов за шеф на ТОЛ системата, злоупотребите за милиони продължават?

Компрометираният някогашен началник на АПИ Иво Иванов се връща като шеф на ТОЛ системата, което значи, че злоупотребите за милиони с публични поръчки ще продължат с цялостна мощ.

Това гласи нов сигнал до Narod.bg от източник в Министерството на превоза.

Ето какво написа нашият четец, публикуваме текста без редакторска интервенция:

Здравейте, пиша ви информация, която беше споделена с мен.

Реклама

Гласят за шеф на ТОЛ ръководството в Агенция „ Пътна инфраструктура “ някогашния ръководител на АПИ и някогашен началник на ТОЛ-а – Иво Иванов.

Смущаващото в тази ситуация, е че членове на комисиите по Закона за публичните поръчки, когато въпросният Иванов е бил ръководител на АПИ, се оплакват от сериозен напън от негова страна при избор на реализатор за действия свързани с осведомителните технологии.

Изпращам ви обществена информация на оповестени процедури с определени реализатор. Всичките те са оповестени по времето на ръководството на Иво Иванов като ръководител на АПИ, като инцидентно или не, всички процедури са извоювани единствено от еднакъв претендент!!!

Служителите от АПИ се притесняват, че в случай че се върне Иво Иванов като шеф на ТОЛ-а, злоупотребите с обществени средства в ИТ сферата ще продължат с цялостна мощ.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР