Компанията Our Next Energy, която специализира в разработката на батерии

...
Компанията Our Next Energy, която специализира в разработката на батерии
Коментари Харесай

BMW iX ще изминава близо 1000 километра с едно зареждане

Компанията Our Next Energy, която специализира в създаването на акумулатори и технологии за електрически автомобили си партнира с BMW в нов план, който ще разреши на електрическия iX да изминава близо 1000 километра с едно зареждане. Това ще бъде реализирано с слагането на нов тип батерия, предоставена имено от ONE. Очаква се тестванията на модела да стартират още до края на тази година.
`BMW

От BMW оповестиха, че към този момент са получили батерията в една от фабриките си в Мюнхен, а инженери на марката са почнали внедряването ѝ в тестов първообраз iX. Батерията носи името Gemini и е направена от два разнообразни типа кафези. Освен опцията за повече предпазване на сила, батерията се създава и с по-малко скъпи метали като кобалт, никел, графит и литий, споделя изпълнителният шеф на компанията.
`BMW

Към момента американската компания тества разнообразни типове технологии, които да подобрят още повече пробега на електрическите коли. Припомняме, че преди време същата компания сложи своя батерия в Tesla Model S и измина 1200 километра с едно зареждане.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР