Компанията Nothing изгря на технологичния небосвод през миналата година с

...
Компанията Nothing изгря на технологичния небосвод през миналата година с
Коментари Харесай

Nothing Ear – безжични слушалки с оригинален дизайн и много добър звук

Компанията Nothing изгря на софтуерния хоризонт през предходната година с първия си смарт телефон – . Моделът се отличава с в действителност неповторим дизайн – с транспарантен заден панел и LED светлини, сформиращи така наречен “глиф ” интерфейс. Всичко това усили хайпа към новия състезател в бранша, а също и упованията от неговите бъдещи артикули.

Сега в редакцията дойде и новият артикул на компанията – безжичните слушалки Nothing Ear (Stick), които несъмнено дават отговор даже на най-високите упования за неповторим дизайн. В идващите редове ще ви разкажем повече за устройството.
-->


Дизайн 

Първото нещо, което ни направи усещане при разопаковането на Nothing Ear (Stick) и работата ни с тях, е ергономичният им дизайн и здрава структура. Слушалките прилепват компактно на ухото и са толкоз леки, че могат да се носят през целия ден, без даже да се виждат от близките.

Калъфчето за предпазване и зареждане също е доста автентично – то е с кръгла форма и се отваря с леко завъртане, при което слушалките се включват автоматизирано.



В допълнение, те нямат силиконови тапи като предшестващия ги модел Ear 1, което способства за по-големия комфорт при дълготрайно носене. В същото време неналичието на изолиращи уплътнения води до отпадане на функционалността ANC за интензивно угнетяване на околния звук.

Звук 

Липсата на тази функционалност се компенсира от качествения тон с богати дълбочини и ясни високи честоти, който идва с помощта на 12.6 мм. динамични представители. Те са особено основани за Ear Stick, вместо общоприетите в Ear 1. Освен това е разполагаем логаритъм за анализиране на околния звук и конфигуриране на басите по отношение на него, което способства за консистентния и първокласен тон.

Функцията Bass Lock

За да компенсира изчезналото уплътнение, производителят е добавил функционалността Bass Lock. Тя включва три микрофона. Първият е за премерване на звука в ушния канал и компенсиране на изгубените ниски честоти. Вторият – за хващане на гласа при диалог, а третият – за близките звуци, за които се прави опит да се отстранен при диалог.

Сензори за напън

Другата оригиналност при Nothing Ear (stick) са добавените датчици за напън. Те разрешават слушалките да се ръководят посредством притискане, а не с допиране.

Издръжлива батерия 

Новите слушалки на Nothing разполагат с живот на батерията до 7 часа за слушане на музика с едно зареждане. Или общо 29 часа, в случай че са сложени в калъфа за предпазване.



Други екстри  

Ear stick имат рейтинг за водоустойчивост IP54, както и усъвършенствана позиция на антените за по-добра работа.

В умозаключение

Слушалките Nothing Ear (Stick) са доста автентично решение, предлагащо композиция от първокласен тон и неповторим дизайн. Те са ергономично завършени, с цел да не се виждат и са извънредно леки. На пазара у нас могат да се открият на цена от 220 лева, което ги прави по-евтини от миналогодишния модел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР