Компанията Елпром Троян влезе в престижното издание Financial Times с

...
Компанията Елпром Троян влезе в престижното издание Financial Times с
Коментари Харесай

Financial Times хвали Елпром Троян като компания на...

Компанията " Елпром Троян " влезе в влиятелното издание Financial Times с артикул, взаимстван от бъдещето. Тя е пионер измежду фирмите в България, работещи в кибер високотехнологичната промишлеността – Индустрия 4.0.

Троянската компания за пръв път участва в днешния брой на Financial Times и то с артикул взаимстван от бъдещето, написа " Труд ". Неслучайно и мотото на „ Елпром Троян “ е „ Бъдещето стартира от през днешния ден! “, разясняват от компанията.

И разкриват, че това достижение на инженерната мисъл и Индустрия 4.0., през днешния ден е достигнало до над 600 000 компании от целия свят.

“Елпром Троян” получи интернационално самопризнание в региона на нововъведенията и като една от дребното български компании, навлезли в ерата на Индустрия 4.0. Тя основава по този начин наречения интелигентен цех.

В рамките му киберфизичните системи управляват физичните процеси, създавайки виртуално копие на физическия свят и вземат без значение, децентрализирано решение.

“Елпром Троян” сътвори образован цифров мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света. Благодарение на него всеки може да подсигурява безспорна стойност на машините и оборудванията, в които са асемблирани електромоторите на завода. /Марица.бг
тагове eлпром троян financial times
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР